0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun Bende sizin gibiyim yapmazsam o anda uyku tutmuyor kaç saat sürdüğünü anlamıyorum bile foto bekliyorum özellikle armayı çok merak ettim beğenirsem yarın yolum sanayi yine sizde de anlattığım gibi ufak çizgi şeklinde bir iki folyo katlanması oldu mu bi de?
armayi saatin 1 bucuk olduğunu fark edince biraktik zaten yapamadik şöyle ben döşemeyi söktüm içeriden tirnaklidir diye arma sanirim yapiskanli idi cünkü içeriden o ampullerin oldugu parcayi sökmeyi çaliştim armayida çikaricaktim o parca cikmadi tavsiyem armayi soküp kaplamaniz yarin sabah caresine bakcam onun bide ben son dakka aldim folyoyu folyo dandik cikti orta alt kisimlarda baya katlanmalar oldu daha once folyo almistim yapistirdiktan sonra ustunde jelatin vardi cikariyoduk bunda jelatin yokmus var diye baya ugrastik biraz koyu geldik daha önce aldigim parlakti arabanin arkasindaki gereksiz siritmasini aldi dolu durdu arkasi arabanin,instagram varsa TOYOTACIYIZ yaz benim sayfam orda armasi kirmizi corolla var arkadan çekilmiş bak istersen yarin sabah resim atarim
Buldum instagramdan ama o arma sökme işini becerebilir miyim bilmiyorum büyük ihtimal elimde kalır Belim folyo da dandik galina jelatinsizdi dediğiniz gibi düz yapıştırma idi
buyuk bi yerden bi kac sene evvel almistim disi jelatinli idi cok güzel tam parlak duruyodu yarin sabah hersey meydana cikacak karanlikta otoparkta çok güzel duruyodu armayi kirmazsaniz yapistirilir aksi halde arma dururken yapistirmaya calismak tamamen imkansiz
Kesin kırarım ben hiç bulaşmıyım elim ayarsızdır
bi yerde fiyat sor cok diyceklerini zanetmiyorum
benimkide böyle oldu:)
Çok güzel duruyor ama bagaj spoiler i istiyor attığım linkten alabilirsiniz Bu arada toyota club sticker fazla varsa elinizde satın alabilirim parayı havale ederim isterseniz
Okan tavanda ki telsiz anteni mi [emoji16]
İletişime geçeyim Ufuk Beyle. Shark anten bence bu kasalara yakışmıyor benim gibi kuçuk bir anten alabilirsiniz. Ben kredi kartı yerine İninal kart aldım teknosadan para yatırıp internetten alıyorum kredi kartına da bulaşmamış oluyorum
ininal var bende icine para yukletme en az 25 falan is bankasina basvurdum yakinda gelcek şimdi hiç karta bosuna para yukletmeyeyim diyorum bu arada kirik sustali anahtarimida yaptirdim yarim saat once eski arabaya para harciyan halime döndüm hayirlisi
ptt veya ing atmsinden istediğiniz kadar yükleyebilirsiniz ing hiç komisyon almıyor ptt çok az alıyor 5tl ye 0,05 kuruş mu ne
egzozcu bakcam şimdi uç için
İnşallah bulabilirsiniz ben tüm gün gezmiştim ufacık şehirde