0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
burasi genis baya fiyatlarda oynuyor baya,jant yap sana tavsiyem senin gibi tek kullaniyor olabilirsem aninda yapardim benim yapacagim seyler sinirli babamdan ötürü
Benimde ailenin ortak aracı sayılır annem vefat edince ben ehliyet alana kadar yattı kapıda babam motosiklet hastası olduğu için fazla kullanmıyordu ehliyeti aldım bana verdi, Üstündeki jantları çocukken ben beğenmiştim şimdi küçük gözüküyor ama babam yürüyeniyle oynatmıyor fazla 17" jant lastikle beraber 400e ikinci el elden taksitle bulmuştun yoksa ama alt takımları zorlar dedi herkes bulaşmadım. Onun yerine plasti dip ile altın sarısına boyamayı istiyorum. Yürüyeniyle ve orjinalliğiyle oynamadığım sürece istediğimi yapmama izin veriyorlar
başın sağolsun ,orda yol şartlari ne bilmiyorum ama 17 tam arada kalan bi buyukluk ne tam buyuk ne tam kucuk 16 kucuk kaliyor duzgun kullanirsan alt takima zarar gelmez benim imkanim olsa basarim biraz konig jant takarim bide dizel seninki sanirim benimki benzinli
Sağol dostlar sağolsun. Burda yollar çok çukurlu bozuk zorlar aracı malesef. Aynen dizel araç, dizel e12lerin depoları plastik o yüzden basamıyorumda çatlar depo yani yürüyenle oynamamak farz bana muğladayke n
ben ona özelikle baktim bizimki plastik degildi
Keşke benimkide plastik olmazsa egsoz ucu bulabildiniz mi
yok bulamadik arabayi biraktik fenerin maçi var onu bekliyoruz yapacak bisey yok