Gönderen Konu: E12 sedan ufak modifiyeler tamamlandı son hali :)  (Okunma sayısı 11979 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 19 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: E12 sedan ufak modifiyeler tamamlandı son hali :)
« Yanıtla #80 : Aralık 06, 2015, 16:33:00 »

burasi genis baya fiyatlarda oynuyor baya,jant yap sana tavsiyem senin gibi tek kullaniyor olabilirsem aninda yapardim benim yapacagim seyler sinirli babamdan ötürü :)
Benimde ailenin ortak aracı sayılır annem vefat edince ben ehliyet alana kadar yattı kapıda babam motosiklet hastası olduğu için fazla kullanmıyordu ehliyeti aldım bana verdi, Üstündeki jantları çocukken ben beğenmiştim şimdi küçük gözüküyor ama babam yürüyeniyle oynatmıyor fazla 17" jant lastikle beraber 400e ikinci el elden taksitle bulmuştun yoksa ama alt takımları zorlar dedi herkes bulaşmadım. Onun yerine plasti dip ile altın sarısına boyamayı istiyorum. Yürüyeniyle ve orjinalliğiyle oynamadığım sürece istediğimi yapmama izin veriyorlar :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Aralık 06, 2015, 16:33:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Aralık 06, 2015, 16:36:51 »
Benimde ailenin ortak aracı sayılır annem vefat edince ben ehliyet alana kadar yattı kapıda babam motosiklet hastası olduğu için fazla kullanmıyordu ehliyeti aldım bana verdi, Üstündeki jantları çocukken ben beğenmiştim şimdi küçük gözüküyor ama babam yürüyeniyle oynatmıyor fazla 17" jant lastikle beraber 400e ikinci el elden taksitle bulmuştun yoksa ama alt takımları zorlar dedi herkes bulaşmadım. Onun yerine plasti dip ile altın sarısına boyamayı istiyorum. Yürüyeniyle ve orjinalliğiyle oynamadığım sürece istediğimi yapmama izin veriyorlar :)
başın sağolsun ,orda yol şartlari ne bilmiyorum ama 17 tam arada kalan bi buyukluk ne tam buyuk ne tam kucuk 16 kucuk kaliyor duzgun kullanirsan alt takima zarar gelmez  benim imkanim olsa basarim biraz konig jant takarim bide dizel seninki sanirim benimki benzinli :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #82 : Aralık 06, 2015, 16:53:08 »

başın sağolsun ,orda yol şartlari ne bilmiyorum ama 17 tam arada kalan bi buyukluk ne tam buyuk ne tam kucuk 16 kucuk kaliyor duzgun kullanirsan alt takima zarar gelmez  benim imkanim olsa basarim biraz konig jant takarim bide dizel seninki sanirim benimki benzinli :)
Sağol dostlar sağolsun. Burda yollar çok çukurlu bozuk zorlar aracı malesef. Aynen dizel araç, dizel e12lerin depoları plastik o yüzden basamıyorumda çatlar depo yani yürüyenle oynamamak farz bana muğladayke n :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #83 : Aralık 06, 2015, 17:06:23 »
Sağol dostlar sağolsun. Burda yollar çok çukurlu bozuk zorlar aracı malesef. Aynen dizel araç, dizel e12lerin depoları plastik o yüzden basamıyorumda çatlar depo yani yürüyenle oynamamak farz bana muğladayke n :D
ben ona özelikle baktim bizimki plastik degildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #84 : Aralık 06, 2015, 17:08:06 »

ben ona özelikle baktim bizimki plastik degildi
Keşke benimkide plastik olmazsa :D egsoz ucu bulabildiniz mi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #85 : Aralık 06, 2015, 17:09:00 »
Keşke benimkide plastik olmazsa :D egsoz ucu bulabildiniz mi
yok bulamadik arabayi biraktik fenerin maçi var onu bekliyoruz :D yapacak bisey yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #86 : Aralık 06, 2015, 18:09:23 »

yok bulamadik arabayi biraktik fenerin maçi var onu bekliyoruz :D yapacak bisey yok
Hayırlısı olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #87 : Ocak 15, 2016, 20:17:07 »

Bu gün logoyu kırmızıya kapladım çok iyi tutmadı gibi ilk yağmurda atar büyük ihtimal çok hoşuma giderse işi bilene yaptıracağım. Akşam yaptığım için net fotoğraf çekemedim tek olduğumdan yapım aşamasını da çekemedim, nasıl olmuş?