Gönderen Konu: E12 sedan ufak modifiyeler tamamlandı son hali :)  (Okunma sayısı 11981 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 19 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: E12 sedan ufak modifiyeler tamamlandı son hali :)
« Yanıtla #40 : Kasım 17, 2015, 01:21:10 »
Hiç bilmiyorum abi kaç yıllık olduğunu şu an önlere kış lastiği taktım ama yaz lastiklerinin ömrü az değiştircem onları paçalıkları boyama kafama yattı jantlar yapılırken onu da aradan çıkarırım

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Kasım 17, 2015, 01:21:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Kasım 17, 2015, 01:23:11 »
şahsi düşüncem iyi durmuyor arka lastikler.

paçalıkları boya güzelce kendine gelsin derim ben.

ama para biriktir derim yay için. sonra iyiki takmışım diyorsun. aracın özellikleri ortaya çıkıyor.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
E12 sedan ufak modifiyeler tamamlandı son hali :)
« Yanıtla #42 : Kasım 17, 2015, 01:26:29 »
Bu aydan başlıyorum o yüzden rafa kalktı dedim 2 3 aya takarım :) aynen arkalar iyi değil babamla konuştum zaten en yakın zamanda 4 tane lastik alcaz. Modlamaları zevk için yaptığımdan dolayı desteksiz yapıyorum ama lastik bakım vs sağolsun yardımcı oluyo :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Kasım 17, 2015, 01:58:28 »
Bu aydan başlıyorum o yüzden rafa kalktı dedim 2 3 aya takarım :) aynen arkalar iyi değil babamla konuştum zaten en yakın zamanda 4 tane lastik alcaz. Modlamaları zevk için yaptığımdan dolayı desteksiz yapıyorum ama lastik bakım vs sağolsun yardımcı oluyo :)
lastikleri jantla beraber al boyut büyutceksen
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Kasım 17, 2015, 02:03:57 »

lastikleri jantla beraber al boyut büyutceksen
Büyütme konusunda kararsızım kışlık lastikleri de değişmem gerekir jant büyütürsem masraf çıkar. Şimdilik kelepir 15" jant farklı modelde düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Kasım 17, 2015, 02:11:39 »
Kesinlikle 15le basla bence. 16 cok daha sonrasi icin dusunulebilir. Sonucta benim gibi iyice basmicaksin. Sahsi düşüncem tabi.

Yazlikda makul fiyatli kumho kh27 ecowing ve falken ze914-ze912 düşünebilirsiniz. Kışlık lastik bulundugun ile göre cok kaliteli birsey almayabilirsin neredeyse çoğu ayni zaten. Sava kormoran iyi lastikler kışlıkta dusuk ucretlilerde.

Yinede yay fiyatlarını takipet belki kelepir acil birsey satılır. Belli olmaz. Tavsiyem red eagle olur 3.5luk
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Kasım 17, 2015, 02:27:37 »
Kışlık lastiklerim lassa durumu çok kötü değil, bulunduğum ilde kar 10 yılda bir görülüyo :) Ama yağmur anormal derecede yapıyor. Yazlık için dediğiniz markalara bakacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Aralık 05, 2015, 19:15:49 »

12,5TL ye tavan folyosu alıp bu şekilde bir uygulama yaptım. Sağolsun komşumun 15 yaşındaki kardeşi de bayağı bir yardımcı oldu :) Ufak tefek çizik gibi duran folyo katlanması oldu ama amatörce 2000wattlık fön makinası ve ısı tabancası olmadan bu kadar oldu pek belli değil zaten onlar. Yakından çok daha güzel oldu bagaj çıtası cam filmi ve egsoz ucu birbirini tamamladı istediğim sert duruşa geçti memur duruşundan bence :) ön tarafa nasıl bir modifiye yapabilirim düşük bütçeli sert görünüm sağlayacak?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Aralık 05, 2015, 19:27:10 »

12,5TL ye tavan folyosu alıp bu şekilde bir uygulama yaptım. Sağolsun komşumun 15 yaşındaki kardeşi de bayağı bir yardımcı oldu :) Ufak tefek çizik gibi duran folyo katlanması oldu ama amatörce 2000wattlık fön makinası ve ısı tabancası olmadan bu kadar oldu pek belli değil zaten onlar. Yakından çok daha güzel oldu bagaj çıtası cam filmi ve egsoz ucu birbirini tamamladı istediğim sert duruşa geçti memur duruşundan bence :) ön tarafa nasıl bir modifiye yapabilirim düşük bütçeli sert görünüm sağlayacak?
kaşinti tuttu şimdi cafede oturuyoduk kalktik  saat8 geliyor  sanayiye gidiyoruz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Aralık 05, 2015, 19:32:37 »
Niye abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Aralık 05, 2015, 20:11:07 »
Niye abi :)
folyo aldim gidip bende yapcam citayi sordum 200 lira dedilee egzoz ucu  icin kesmek lazim dediler 10 gibi arkadaşin otoparka girip operasyona başliycaz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Aralık 05, 2015, 20:14:46 »
Çitayı n11den 7tl ye aldım linkini atarım birazdan ama üstündeki bant iyi değil söküp tinerle silip 3m bant uygulayın ya da alın elinize tuningçiye gidip abi bunu yapıştır diyin ben öyle yaptım :) egsoz ucunu da kestirmeden yaptırdım vida ile sıkıştırdı egsozcu yapmak istiyen usta bulmak zor ve 20tl ye yaptı usta egsozu kesmeden :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Aralık 05, 2015, 20:21:06 »
Çitayı n11den 7tl ye aldım linkini atarım birazdan ama üstündeki bant iyi değil söküp tinerle silip 3m bant uygulayın ya da alın elinize tuningçiye gidip abi bunu yapıştır diyin ben öyle yaptım :) egsoz ucunu da kestirmeden yaptırdım vida ile sıkıştırdı egsozcu yapmak istiyen usta bulmak zor ve 20tl ye yaptı usta egsozu kesmeden :)
linki atarmisin fiber 200 tl dedi cüş dedim ucuda burda öyle bi yer bulabilirsem yaptircam   arma içinde  kirmizi aldim  içini kapliycam 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Aralık 05, 2015, 20:35:58 »
linki atarmisin fiber 200 tl dedi cüş dedim ucuda burda öyle bi yer bulabilirsem yaptircam   arma içinde  kirmizi aldim  içini kapliycam

http://urun.n11.com/spoiler-ve-kanat/m3-ince-spoiler-bagaj-ustu-citasi-P82920381

Egsoz ucu içinde gözüme şunu kestirdim benimki küçük geliyo gözüme mesaj atıp sorun bi vida ile sıkıştırma olur mu diye

http://urun.n11.com/egzoz-ucu/egsoz-ucu-d031-P73435549

Arma kaplamasını sevmiyorum pek ama denemek lazım güzel durursa bende yaparım. Gelecek ay plasti dip boya alıp jantları da altın sarısı yapmayı düşünüyorum

Hangi şehirdesiniz bu arada Muğlaya yakınsanız yardımcı olurum yapımına ve malzeme bulmaya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Aralık 05, 2015, 21:02:16 »
http://urun.n11.com/spoiler-ve-kanat/m3-ince-spoiler-bagaj-ustu-citasi-P82920381

Egsoz ucu içinde gözüme şunu kestirdim benimki küçük geliyo gözüme mesaj atıp sorun bi vida ile sıkıştırma olur mu diye

http://urun.n11.com/egzoz-ucu/egsoz-ucu-d031-P73435549

Arma kaplamasını sevmiyorum pek ama denemek lazım güzel durursa bende yaparım. Gelecek ay plasti dip boya alıp jantları da altın sarısı yapmayı düşünüyorum

Hangi şehirdesiniz bu arada Muğlaya yakınsanız yardımcı olurum yapımına ve malzeme bulmaya
istanbul beylikdüzü :) teşekkür ederim linkler için egzoz icin baya sanayide dolancam gibime geliyor  bagaj ustunun fiyati gerçekten iyiymiş bu arada folyoyu yapistiriken koseleri nasil kestiniz kalip ariyorum kesmek icin ayni olsun diye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Aralık 05, 2015, 21:11:59 »

istanbul beylikdüzü :) teşekkür ederim linkler için egzoz icin baya sanayide dolancam gibime geliyor  bagaj ustunun fiyati gerçekten iyiymiş bu arada folyoyu yapistiriken koseleri nasil kestiniz kalip ariyorum kesmek icin ayni olsun diye
Göz kararı makasla kestim :) fönle ısıttığım için ufak tefek katlanmalar oldu çizgi şeklinde ama o kadarı da olur sanayide sırf onu yapıştırmaya malzeme hariç 20 tl istediler bende malzemeyi alacağım yeri öğrendim ordan ve kendim yapma kararı aldım :D egsoz için dolanın bulamazsanız onu alıp deneyebilirsiniz ama sorun bi vidalı mı diye güzel durursa bende ondan alırım. Bagaj üstünü galiba o linkten almıştım o değilse bile aynı üründür büyük ihtimal fiber değil sert lastik gibi ama güzel duruyor 200tl vermeye değmez diye düşünüyorum. Ürün geldiğinde bence kendiniz denemeyin çünkü spoilerin üstündeki yapışkanlı bant çok kötü ve berbat derecede turmuyor arabada yapışkan bırakıyor tutmayıp kalkınca onu da tinerle silmek zorunda kaldım alıp bi tuningçiye gidin insaflıysa para almaz benden almadılar tanıdık vasıtasıyla gittim o ayrı ama çok emek gerektiren birşey değiş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Aralık 05, 2015, 22:06:35 »
Göz kararı makasla kestim :) fönle ısıttığım için ufak tefek katlanmalar oldu çizgi şeklinde ama o kadarı da olur sanayide sırf onu yapıştırmaya malzeme hariç 20 tl istediler bende malzemeyi alacağım yeri öğrendim ordan ve kendim yapma kararı aldım :D egsoz için dolanın bulamazsanız onu alıp deneyebilirsiniz ama sorun bi vidalı mı diye güzel durursa bende ondan alırım. Bagaj üstünü galiba o linkten almıştım o değilse bile aynı üründür büyük ihtimal fiber değil sert lastik gibi ama güzel duruyor 200tl vermeye değmez diye düşünüyorum. Ürün geldiğinde bence kendiniz denemeyin çünkü spoilerin üstündeki yapışkanlı bant çok kötü ve berbat derecede turmuyor arabada yapışkan bırakıyor tutmayıp kalkınca onu da tinerle silmek zorunda kaldım alıp bi tuningçiye gidin insaflıysa para almaz benden almadılar tanıdık vasıtasıyla gittim o ayrı ama çok emek gerektiren birşey değiş.
spoilir folyo ile kapladiniz mi direk mi yapistirdiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Aralık 05, 2015, 22:07:58 »
Zaten siyahtı önce üstündeki bandı söktüm tinerle sildim yıkadım sonra 3m bantla yapıştırdılar. Kaplamadım folyoyla mat siyah duruyor ama sırıtmıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Aralık 06, 2015, 01:51:23 »
Zaten siyahtı önce üstündeki bandı söktüm tinerle sildim yıkadım sonra 3m bantla yapıştırdılar. Kaplamadım folyoyla mat siyah duruyor ama sırıtmıyor.
yeni bitti foto cekmedim biraz kirisiklilad oldu baya zahmetli oldu saati 1bucuk etmişiz işin basinda anlamadik :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Aralık 06, 2015, 01:54:14 »

yeni bitti foto cekmedim biraz kirisiklilad oldu baya zahmetli oldu saati 1bucuk etmişiz işin basinda anlamadik :D
Hayırlı olsun :) Bende sizin gibiyim yapmazsam o anda uyku tutmuyor kaç saat sürdüğünü anlamıyorum bile :D foto bekliyorum özellikle armayı çok merak ettim beğenirsem yarın yolum sanayi yine :) sizde de anlattığım gibi ufak çizgi şeklinde bir iki folyo katlanması oldu mu bi de?