0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu aydan başlıyorum o yüzden rafa kalktı dedim 2 3 aya takarım aynen arkalar iyi değil babamla konuştum zaten en yakın zamanda 4 tane lastik alcaz. Modlamaları zevk için yaptığımdan dolayı desteksiz yapıyorum ama lastik bakım vs sağolsun yardımcı oluyo
lastikleri jantla beraber al boyut büyutceksen
12,5TL ye tavan folyosu alıp bu şekilde bir uygulama yaptım. Sağolsun komşumun 15 yaşındaki kardeşi de bayağı bir yardımcı oldu Ufak tefek çizik gibi duran folyo katlanması oldu ama amatörce 2000wattlık fön makinası ve ısı tabancası olmadan bu kadar oldu pek belli değil zaten onlar. Yakından çok daha güzel oldu bagaj çıtası cam filmi ve egsoz ucu birbirini tamamladı istediğim sert duruşa geçti memur duruşundan bence ön tarafa nasıl bir modifiye yapabilirim düşük bütçeli sert görünüm sağlayacak?
Niye abi
Çitayı n11den 7tl ye aldım linkini atarım birazdan ama üstündeki bant iyi değil söküp tinerle silip 3m bant uygulayın ya da alın elinize tuningçiye gidip abi bunu yapıştır diyin ben öyle yaptım egsoz ucunu da kestirmeden yaptırdım vida ile sıkıştırdı egsozcu yapmak istiyen usta bulmak zor ve 20tl ye yaptı usta egsozu kesmeden
linki atarmisin fiber 200 tl dedi cüş dedim ucuda burda öyle bi yer bulabilirsem yaptircam arma içinde kirmizi aldim içini kapliycam
http://urun.n11.com/spoiler-ve-kanat/m3-ince-spoiler-bagaj-ustu-citasi-P82920381Egsoz ucu içinde gözüme şunu kestirdim benimki küçük geliyo gözüme mesaj atıp sorun bi vida ile sıkıştırma olur mu diyehttp://urun.n11.com/egzoz-ucu/egsoz-ucu-d031-P73435549Arma kaplamasını sevmiyorum pek ama denemek lazım güzel durursa bende yaparım. Gelecek ay plasti dip boya alıp jantları da altın sarısı yapmayı düşünüyorumHangi şehirdesiniz bu arada Muğlaya yakınsanız yardımcı olurum yapımına ve malzeme bulmaya
istanbul beylikdüzü teşekkür ederim linkler için egzoz icin baya sanayide dolancam gibime geliyor bagaj ustunun fiyati gerçekten iyiymiş bu arada folyoyu yapistiriken koseleri nasil kestiniz kalip ariyorum kesmek icin ayni olsun diye
Göz kararı makasla kestim fönle ısıttığım için ufak tefek katlanmalar oldu çizgi şeklinde ama o kadarı da olur sanayide sırf onu yapıştırmaya malzeme hariç 20 tl istediler bende malzemeyi alacağım yeri öğrendim ordan ve kendim yapma kararı aldım egsoz için dolanın bulamazsanız onu alıp deneyebilirsiniz ama sorun bi vidalı mı diye güzel durursa bende ondan alırım. Bagaj üstünü galiba o linkten almıştım o değilse bile aynı üründür büyük ihtimal fiber değil sert lastik gibi ama güzel duruyor 200tl vermeye değmez diye düşünüyorum. Ürün geldiğinde bence kendiniz denemeyin çünkü spoilerin üstündeki yapışkanlı bant çok kötü ve berbat derecede turmuyor arabada yapışkan bırakıyor tutmayıp kalkınca onu da tinerle silmek zorunda kaldım alıp bi tuningçiye gidin insaflıysa para almaz benden almadılar tanıdık vasıtasıyla gittim o ayrı ama çok emek gerektiren birşey değiş.
Zaten siyahtı önce üstündeki bandı söktüm tinerle sildim yıkadım sonra 3m bantla yapıştırdılar. Kaplamadım folyoyla mat siyah duruyor ama sırıtmıyor.
yeni bitti foto cekmedim biraz kirisiklilad oldu baya zahmetli oldu saati 1bucuk etmişiz işin basinda anlamadik