0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haklısınız insan faktörü ama yine de şimdilik tercih etmiyorum önceliğim jant oldu 15" ofsetli (tampondan hafif dışarıya çıkan) karpuz jantlardan almayı düşünüyorum ama bakalım 2.el alcam ne düşerse artık ucuz yollu alıp direk boyatcam. Sis konusunda karşıdakinin gözünü aldığı için hiç sıcak bakmıyorum düşük ışıklı bi ampul ile belki ama o da sisli havada işimi görmez diye düşünüyorum. Amerikan park pek hoşuma gitmiyor onun yerine gündüz ledleri çok hoşuma gidiyor. Aslında angel far çok istiyorum ama 2.el çıkma bir far bulursam ancak o da çok masraflı olur diye düşünüyorum öğrencilik işte bir değişiklik için 2 ay boğazımdan kesmem gerekiyor Bende biraz antika adamım farkındayım Abi ama kolay beğenemiyorum
Yarın gündüz iletişime geçeyim belki değişir düşüncem peki takmayla birlikte maliyeti ne oluyor yayların? Ledler için yer beğenemedim tavsiyen var mı abi? Sise hala sıcak bakamıyorum
350 ise 4 ay sonra anca kredi kartım olmadığı için biriktirip biriktirip yapıyorum çıkma sis farı bulup yaparım o zaman orjinali deldirmiyim
Benim gözde mi sıkıntı var bilmiyorum ama ben çok fark göremiyorum yaylıyla normali arasında Ogün Abi keşke yakınımda e12ye 3.5luk yay takmış biri olsa yanyana koyup görebilsem Dikkatli kullanırsam sürtmem diye düşünmeye başladım sayende ama orjinal amortisörle kullanınca amortisöre zararı olur diyenler var sende bir sıkıntı çıktı mı? Bir de sen kestirdin mi yoksa yayla mı bastın arabayı?
Şimdi fark ettim dediğin gibi yanakta düşükmüş senin. Gecelcek ay 2. El iyi bir yay bulursam düşüncem en azından 1 - 2 ay dener beğenmezsem satarım.
Ben E12 ve E120 lere sol jantından başka jantı pek yakıştıramıyorum nedense göz alışkanlığı mı desem bilemiyorum mesala aşağıda 06 TOB 06 nın üzerinde sol jantı var hafifte yere yakınlaştırılmış gayet şık duruyor.
siyah jantlar güzelmiş. şuan hangisi var aracın üzerinde. iki farklı foto var.
1 aydir dip basik şahin kullaniyorum illaki sürtmem lazim sürtügüm tek yer ön lip kasise gelince capraz al bozuk yolls gelince yavaşla çukurlardan kaç tabi bunlar zamanla olcak corollaya binip haldur huldur geçtigim her yeri geçemiyorum arkadan korna çalan olursa umursama