0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2007 model orjinal boyasız 50.000 km otomatik dizel corollayı 37 bine aldık arkadaşa. Siz çok ucuk rakam istemişsiniz. Kazalar ne kadar ufak olsada ülkemizde değişeni olan araba gören insanımız uzaylı görmüş gibi tepki veriyor. Fiyatı kademeli olarak düşürün. İlave olarak ilan tarihini güncelleyiniz. Uygun fiyat istediğiniz de insanlar sizi arayacaktır.
Selamlar,2008 model M/M dizel otomatik aracımı satışa koydum ama 1 aydır satamadım. Toyota'yı çeyrek altın diye aldık ama kolay gitmmiyor. Aracım 116.000 km'de ön iki çamurluk iki ayrı ufak kaza sebebiyle değişti, bir de sağ taraf sürtmeden dolayı boyalı her ikisinin de fotoğraf ve eksper kayıtları var. 5-6 parça ufak ufak olmak üzere toplamda 5-6 bin hasarı var. Bunun dışında aracın içi kaportası ve gayet temiz. Önce 42.500 TL yazdım sonra 40.000 e kadar düştüm ama bir gelişme olmadı. Favoriye ekleyenler ve arada mesaj atanlar dışında ciddi müşteri olmadı.Arkadaşım honda civic'i ilana çıkardı ve öğleden sonra sattı,çok ilginç.Sizce ne yapmak lazım, piyasa bu kadar kötü mü?
Toyota bayi benden aldığı aracin üzerine kaç TL kar koyup satabilir ? Önce kendimize bunu soralim. Toyota bayinin araç için verdiği fiyat üzerine 4000 TL maximum satış fiyatı olabilir. O da en yüksek kar durumunda. Bir defa 4000 TL kazandirsa bir ikinci el toyota, bayi biraksin 0 km arac satmakla ugrasmak yerine gider bol bol ikinci el araç satar ne servisiyle ne de markanin diger agir yükümlülüğü ile uğraşır, kendini üzer.Piyasa denen kurtlar sofrasında 10000 TL üzerine koyup satılması umuluyor. Ama umuyor... Markanın ağır yükümlüğü denen bir kavram bir servis için geçerli olacağını düşünüyorum. Servis şikayetleri konusu var hocam. Müşteri memuniyeti olan kurumsalda marka algısı hayal olur diye düşünüyorum.