0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araç 39.500 TL'ye satıldı, öngörünüz tutmadı. Şimdi siz aracı alanı da yargılarsınız!
Aslında 1,5 ay önce 40.500 veren olmuştu ama o zaman yeni alacağım araba için ilave para hazır değildi. Hemen sonrasında ise ciddi bir durgunluk oldu, satamadık. Nasip kısmet işte
Sıfır araba fiyatlari belli. E 2.elde yüksek olacak tabi. Ayrica biz millet olarak pahali almayi ve satmayi ayricalik sayariz. 150.000 liraya ev alir 6 ay sonra 180e satariz. Hiç de şikayet etme hakkimiz yok.
http://www.autoscout24.com.tr/Details.aspx?id=267974755&cd=635681033800000000&asrc=st|fsülkemizde 25-30 bin tl istenen getz in fiyatı 3750 €. gerisini siz düşünün...
Ev ile arabayı bir tutuyorsunuz ya helal olsun daha da diyecek bi şey bulamıyorum.
Eyüp Bey,bir tutmuyorum.Ekonomik anlamda farklı şeyler olduğunu biliyorum.İnsanlar 70-80.000 liraya araba almaktan veya satmaktan memnun.Filanca ülkede şu fiyata oda kimsenin umurunda değil.Araba olsun,ev olsun mantık belli üçe alır,beşe satarım.Ayrıca bir çok anadolu şehrinde araba parasına ev almakta mümkün.90.000 liraya dizel Corolla alacağına ev alabiliyor insanlar.
ya şu MMT şanzumana söylenen vites geçişleri hissediliyor olayına taktım arkadaş manuelde sanki kaymakmı ? aynı şey bu araçta manuel gibi o mantıkla çalışıyor nedir bu MMT ye takılan vites geçişleri hissediliyor yakıştırması sanki manueli kaymak gibi geçiriyor herkes benim yaris MMt ve çok memnunum hiç sıkıntı yaşamadım araç 92K oldu çatır çatır gidiyor mübarek.