0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya şu MMT şanzumana söylenen vites geçişleri hissediliyor olayına taktım arkadaş manuelde sanki kaymakmı ? aynı şey bu araçta manuel gibi o mantıkla çalışıyor nedir bu MMT ye takılan vites geçişleri hissediliyor yakıştırması sanki manueli kaymak gibi geçiriyor herkes benim yaris MMt ve çok memnunum hiç sıkıntı yaşamadım araç 92K oldu çatır çatır gidiyor mübarek.
Mesut bey,MMT'nin vites geçişlerinin hissedilmesi manuel vites ile kıyaslanmıyor. Kıyaslama benzinlinin otomatik vitesi ile yapılıyor. Gerçekten de benzinlinin otomatik vites geçişleri Dizelin MMT vites geçişlerine göre hissedilmiyor.
iyide benzinli otomatik dediğimiz CVT sosnuz vites, yani ortada bir vites yok, kasnak ve zincirden oluşuyor , yani bu şanzıman ile MMT nin kıyaslanması büyük haksızlık. MMT manuel bir vitestir otomatik değilki, mekanik olarak elektrik motoru geçişleri yapıyor sadece. sol ayak yerinehttps://www.youtube.com/watch?v=c47caRqbbnE
Bende aynı dertten muzdaripim. Aracımı 2 defa ilana koydum 1 kişi bile aramadı ama 1000 kişiye yakın bakan var. satmayıp yaz başınımı beklemeli bilemedim. Toyota öyle abartıldığı kadar hemen satılan bir araç değil.
Siz serbest piyasa ekonomisini herkesin kafasına göre fiyat belirlemesi sanıyorsunuz galiba yok öyle bi şey. Evet herkesin mali kendine istediği fiyatı yazar ama her şeyin bir usulü adabı vardır. Bir ürüne haketmedigi fahiş bir fiyatı yazmaya başka bi şey derler.Şunu unutmayalım araç artık bir lüks değil zaruri bir ihtiyaç oldu. İnsanların evinde çoluğu çocuğu var hastası yaşlısı var.Şimdi bakıyorsun adam 93 şahine 12 bin yazmış bu hak mı adalet mi? Veya 5 parça boyalı arabasına boyasız araç fiyatını yazmış bu doğru bi hareket mi? 20 bin veya 30 bin liraya güzel arabalara binmek varken neden 98 model teneke hondalara binelim ki?Ama tabi sizin tuzunuz kuru o yüzden anlamazsınız insanların halinden serbest ekonomi der geçersiniz işinize nasıl geliyorsa
Araç 39.500 TL'ye satıldı, öngörünüz tutmadı. Şimdi siz aracı alanı da yargılarsınız!