Gönderen Konu: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler Buraya!  (Okunma sayısı 152697 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • La Tahzen! İnnALLAHe-l meana!" "
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 9 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Otomobil Tavsiyesi İsteyenler Buraya!
« Yanıtla #960 : Mart 08, 2017, 00:12:52 »
Merhabalar arkadaşlar .2.el Auris almayı düşünüyorum 45bin 48 bin civarı kredi cekicem .Yani bütçem bukadar.yalniz sormak istediğim bu paraya eski kasa 2012 1.4 D4 dizel 120 bin km civarı aurismi yoksa,2013 model yeni kasa 1.33 life benzinli 80 bin km civarı aurismi önerirsiniz.Yeni aurisin arka camlar kollu cevirmeli :rofl: önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
La Tahzen! İnnALLAHe-l meana!"
"Üzülme, Allah bizimle beraberdir"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #961 : Mart 08, 2017, 08:23:24 »
Merhabalar arkadaşlar .2.el Auris almayı düşünüyorum 45bin 48 bin civarı kredi cekicem .Yani bütçem bukadar.yalniz sormak istediğim bu paraya eski kasa 2012 1.4 D4 dizel 120 bin km civarı aurismi yoksa,2013 model yeni kasa 1.33 life benzinli 80 bin km civarı aurismi önerirsiniz.Yeni aurisin arka camlar kollu cevirmeli :rofl: önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

İlla iki araç arasından bir seçim yapılacaksa ben şansımı yeni kasadan yana kullanırdım. Alternatif HB araç için ise yeni kasa opel astra daha uygun olur diye düşünüyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-garaj-arabasi-407369211/detay

Ayrıca bahsettiğin limite 20007 model üstü temiz honda civic bulabilirsin. Daha performanslı istiyorsan Accordda bulabilirsin  :D

2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #962 : Mart 08, 2017, 08:53:05 »
Arkdaşlar 96 efsane kasa xei var.
önlerden ses gelmiyor.satan kişi arkdaki orta kısımdaki kolonlarıda farkettirmeden yürütmüş.
büyük ihtimal ön kapılardakini sökmüş.
eşim,güzel bir ses çıksın halledersen iyi olur deyinci.
kendi ilimdeki ilanlarda
https://tr.letgo.com/tr/i/doert-siyah-mavi-koaksiyel-hoparloerler_7119f7e8-1b36-4d38-81e4-f331c0db7d2d

bu çıktı.
bunlar işime yarar mı.küçükler kapıya büyükler arkaya
teyip pioner.
bunları alayımmı.pazarlık yapıcaz 130 tl ye vereyim dedim.en son oluru ne olur.
kapılardakini kendim söküp hoparlo var mı varsa patlak mı nasıl anlarım.bunları kendim montaj yapmak istiyorum.yada yaptıtmam ki
yada hiç uğraşma git elektronikçiye aşağı yukarı işçilik+malzeme bu aralardamı çıkar.
arkadasim dandik marka 2.el hoparlor bunlar yazik bunlara 130 tl verecegine 40 bilemedin 50 tl fazla ver ayni sekil daha duzgun bi marka hoparlor seti alirsin aldigin yerde takmis olur garantili urun sahibi olursun. bence bu ilandaki urunlerle hic ugrasma
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 68000
  • Model Yılı: '11
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #963 : Mart 11, 2017, 07:30:59 »
arkadaşlar merhaba, dün itibariyle ilk aracım olan 6 yıldır kullandığım 2000 model otomatik boramı sattım şimdi yine otomatik toyota corolla almak istiyorum, ancak benzinli ve dizel in otomatikleri arasındaki farkları nereden bulabilirim,

- hangisi daha sorunsuz,
-yokuşda kaçırma yapmaması lazım

gibi ana kriterlerim var, dizel geçişleri hissedilir deniliyor, çok önemli değil yeterki kronik sorun olmasın, birde aracı arada memlekette de kullancam altı yere çok yakın değil dimi ?

ayrıca bazı toyotaxchange ilanlarında forever puan yazıyo aracı ben alınca bu puanlar geçerli mi yine de ? ve her araçda var mı puan olayı...

ve daha yazamadığım bir sürü sorular, yardım öneri görüş tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...
2017 - - - - corolla 2011 1.4D 4D Otomatik
2011 - 2017 Bora 2000 1.6 Benzin+Lpg Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 32 kere teşekkür etti
  • 201 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #964 : Mart 11, 2017, 10:33:57 »
arkadaşlar merhaba, dün itibariyle ilk aracım olan 6 yıldır kullandığım 2000 model otomatik boramı sattım şimdi yine otomatik toyota corolla almak istiyorum, ancak benzinli ve dizel in otomatikleri arasındaki farkları nereden bulabilirim,

- hangisi daha sorunsuz,
-yokuşda kaçırma yapmaması lazım

gibi ana kriterlerim var, dizel geçişleri hissedilir deniliyor, çok önemli değil yeterki kronik sorun olmasın, birde aracı arada memlekette de kullancam altı yere çok yakın değil dimi ?

ayrıca bazı toyotaxchange ilanlarında forever puan yazıyo aracı ben alınca bu puanlar geçerli mi yine de ? ve her araçda var mı puan olayı...

ve daha yazamadığım bir sürü sorular, yardım öneri görüş tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...

Öncelikle senede ne kadar Km yaptığınız önemli.Ortalama 15 bin (kimine göre 20) Km yapmıyorsanız ve çok uzun süre araca binmeyi düşünmüyorsanız benzinli daha mantıklı.Dizelin ilk alım maliyeti ve arıza durumunda tamir maliyeti çok fazla çünkü.

Ayrıca dizellerde tam otomatik bulmak çok zor.Genelde DSG-EDC gibi yarı otomatik çift kavrama kullanılıyor.Araç alırken vites kutularının ne olduğunu ve hangi tür olduğuna dikkat edin ve vites türlerinin avantaj/dezavantaj kısımını iyi inceleyin.

Diğer kısımlar için yorum yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #965 : Mart 11, 2017, 13:47:39 »
Mustafa bey, Hamza beyin de belirttiği gibi şayet yıllık 20000 km civarında yol yapacaksanız benzinli otomatik daha mantıklı gibi. Dizel araçlar her daim ilk alımda, onarımda daha pahalı oluyor. Ayrıca forumu inceleyecek olursanız dizel otomatiklerde bir takım sıkıntıların yaşanabildiğini göreceksiniz. Şahsen ben 6 yıldır benzinli otomatik araç kullanıyorum ve Allah'a şükür ki herhangi bir sorun yaşamadım.
Toyota forever puana gelince; aracınızı aldığınızda size Toyota Forever Kartı alacaksınız. Bu kartı bakımlarınızda serviste kullanacaksınız. Her kullanımda size bazı indirimler sağlayacak ve puan biriktirecek. Ayrıca bu kart ile BP istasyonlarından alacağınız yakıtta da puan biriktireceksiniz.
Aklınıza takılan diğer sorularınızı da sorarsanız cevap alabileceğiniz bir forumdasınız. Son olarak yeni alacağınız aracınızı kazasız belasız ve de cezasız kullanmak nasip olsun.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kilometre: 68000
  • Model Yılı: '11
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #966 : Mart 12, 2017, 10:18:19 »
Öncelikle Hamza bey ve Seyit bey cevaplarınız için teşekkürler, şuan yılda 20-25 bin km yapıyıoruz, ama dün servisde dizel lerde 2013 sonrası yokuş kalkış desteği olduğunu duyunca dizeli eledim...

benzinli bakıyorum artık, birde yerden yükseklik durumu nasıl corolla nın, benim eski bora yüksek duruyordu ama binince oturuyordu yere, corolla da durum nedir ki ?

yazları genelde memlekette oluyoruz o zaman yükseklik de önemli oluyor,

Ayrıca aldığım aracın forever kartıda bena devir oluyor mu? yoksa sıfırdan mı başlıyacağım ?

ankara için hangi yetkili veya özel servisi önerirsiniz?
2017 - - - - corolla 2011 1.4D 4D Otomatik
2011 - 2017 Bora 2000 1.6 Benzin+Lpg Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #967 : Mart 15, 2017, 11:31:32 »
Benzinli-LPG'li otomatik veya dizel otomatik araç arıyorum.Bütçe 50.000 TL. 55 bine kadar çıkılabilir.
Araçın içi dar olmamalı.Kilometresi normal ölçüler içinde olmalı.

Benzinli otomatikte değerlendirilebilir.

Bildiğiniz araçlar varsada link verirseniz inceleme imkanım olur.Bayağı baktım ama karar veremedim.

Tavsiyelerinize göre karar vereceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '20
  • 318 kere teşekkür etti
  • 118 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #969 : Mart 15, 2017, 12:09:57 »
Dar olmasın dediniz ama yine Mazda 3 benzinli otomatik diyorum.  :rofl:
2. sırada Astra J 1.4T 6 ileri otomatik 2013 sonrası öneririm. Lpg uyumlu Km.si düşük 50-55 arasında bulabileceğiniz bence en iyi f/p aracıdır.
3. sırada Avensis 1.8-2.0 otomatik de düşünebilirsiniz, beklemeniz gerekir ama 55 e makyajsız T27 beklerseniz bulabilirsiniz.
4. sırada ise C4 2012 sonrası dizel otomatik. Km si düşük bulabilirsiniz o fiyata. En boş donanım olsun derseniz (yine donanımı mevcut ama) 2014 model 30-40 bin km.de C4 bulmak mümkün. Astra ile beraber f/p olarak liderler bence. Dizel otomatik olması da avantaj hem.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #970 : Mart 15, 2017, 12:20:43 »
Ben de 6 ay öncesine kadar sizinle aynı kriterlerde bir araç aradım uzunca süre.. En son iki seçenek astra ve auris kaldı, tercihim daha önce de kullanmış olduğum için auristen yana oldu.. 2013 öncesi auris iç mekanı çok ferahtır ama bagaj gerekiyorsa astra sedan..

Mesaj Birleştirildi: Mart 15, 2017, 12:25:26
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bayandan-sigara-icilmemis-dusuk-km-honda-jazz-407630565/detay
lpg konusunu ayrıca düşünürsünüz

sırf rengi yüzünden bulabilseydim bu jazz dan da düşünüyordum ama bulamadım  :rofl:
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 68 kere teşekkür etti
« Yanıtla #971 : Mart 15, 2017, 14:57:23 »
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bayandan-sigara-icilmemis-dusuk-km-honda-jazz-407630565/detay
lpg konusunu ayrıca düşünürsünüz

İlginiz için teşekkür.Fiyatı yüksek buldum.

Mesaj Birleştirildi: Mart 15, 2017, 14:59:36
Dar olmasın dediniz ama yine Mazda 3 benzinli otomatik diyorum.  :rofl:
2. sırada Astra J 1.4T 6 ileri otomatik 2013 sonrası öneririm. Lpg uyumlu Km.si düşük 50-55 arasında bulabileceğiniz bence en iyi f/p aracıdır.
3. sırada Avensis 1.8-2.0 otomatik de düşünebilirsiniz, beklemeniz gerekir ama 55 e makyajsız T27 beklerseniz bulabilirsiniz.
4. sırada ise C4 2012 sonrası dizel otomatik. Km si düşük bulabilirsiniz o fiyata. En boş donanım olsun derseniz (yine donanımı mevcut ama) 2014 model 30-40 bin km.de C4 bulmak mümkün. Astra ile beraber f/p olarak liderler bence. Dizel otomatik olması da avantaj hem.

Teşekkürler .Astra seçeneği ile ilgileneceğim.

Mesaj Birleştirildi: Mart 15, 2017, 15:20:26
Bu araç hakkında fikirlerinizi rica edebilirmiyim?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2012-model-toyota-corolla-otomatik-406502275/detay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #972 : Mart 15, 2017, 16:32:27 »
Kimsenin malını kötülemek istemem ama fiyat yüksek geldi bana? Temiz arabanın fiyatına bakılmaz ama bu araç bana pek güven vermedi açıksası.. Araç elegant ama jantlar sac, alaşım jantlara ne olmuş acaba? Ayrıca tampon hafif düşmüş mü kaput mu kapanmamış yoksa foto mu öyle bilmiyorum ama açıklık bana biraz fazla göründü..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '20
  • 318 kere teşekkür etti
  • 118 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #973 : Mart 15, 2017, 17:10:59 »
Geçen yıl 2011 Corolla comfort extra benzin/lpg li 50.000 km.aracımı 49.500 tl ye sattım.onunla kıyasladığımda elegant+bir yaş genç+otomatik, eğer
araç temiz ise bence pazarlık payı ile uygun gözüküyor.hayırlısı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #974 : Mart 16, 2017, 15:31:09 »
Benzinli-LPG'li otomatik veya dizel otomatik araç arıyorum.Bütçe 50.000 TL. 55 bine kadar çıkılabilir.
Araçın içi dar olmamalı.Kilometresi normal ölçüler içinde olmalı.

Benzinli otomatikte değerlendirilebilir.

Bildiğiniz araçlar varsada link verirseniz inceleme imkanım olur.Bayağı baktım ama karar veremedim.

Tavsiyelerinize göre karar vereceğim.

Aracın içi dar olmamalı derken hangi sınıf araç arıyorsunuz, hangi şartlarda kullanacaksınız, öncelikleriniz bu konuda önem arz ediyor.

B sınıf araçlar içinde iç hacmi geniş olan, Hyundai i20 ve Honda Jazz düşünülebilir,

C Sınıf olarak Hyundai i30, Kia Ceed, Opel Astra, Honda Civic düşünülebilir.

D sınıf olarak iç hacim hepsinde geniş zaten :) ama 3 japon düşünüle bilir. 2009 üstü Mazda6, 2006 üstü Accord, 2009 üstü Avensis göz zevkinize ve düşüncenize göre hepsi güzel araçtır.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 23 kere teşekkür etti
« Yanıtla #975 : Mart 17, 2017, 16:36:39 »
Herkese merhabalar maksimum 35 bin tl fiyata göre iş görecek otomatik vites araç ne önerirsiniz.
Veya şöyle sorayım.
2005-2006 klasik tam otomatik vitesli corolla tavsiye edermisiniz. Yorumlarda MMTnin çok fazla tavsiye edilmediği zaten yüksek modellerde kullanıldığı için bütçemde yetmiyor fakat diğer otomatik vitesli araçların genel olarak problemsiz olduğunu okuyorum. Bu yağ yakma olayı 2004 modellerde mi var?
Sol paketlerde ESP nin toyotadaki karşılığı ne ise varmı? Hız sabitleyici kimi ilanlarda yok kimi ilanlarda var görünüyor.

Bu sorularıma yanıt verirseniz memnun olurum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #976 : Mart 17, 2017, 16:56:23 »
Herkese merhabalar maksimum 35 bin tl fiyata göre iş görecek otomatik vites araç ne önerirsiniz.
Veya şöyle sorayım.
2005-2006 klasik tam otomatik vitesli corolla tavsiye edermisiniz. Yorumlarda MMTnin çok fazla tavsiye edilmediği zaten yüksek modellerde kullanıldığı için bütçemde yetmiyor fakat diğer otomatik vitesli araçların genel olarak problemsiz olduğunu okuyorum. Bu yağ yakma olayı 2004 modellerde mi var?
Sol paketlerde ESP nin toyotadaki karşılığı ne ise varmı? Hız sabitleyici kimi ilanlarda yok kimi ilanlarda var görünüyor.

Bu sorularıma yanıt verirseniz memnun olurum.

Benim aracımı vereyim diyecem size ama satmıyorum :) Tam otomatik olarak 35 bin civarına Mazda3'ü kesinlikle değerlendirin derim. Bunun yanında 2004 model üstü otomatik corolla kullanan arkadaşlar gayet memnun diye biliyorum. Ayrıca focusta düşünebilirsiniz. Otomatik şanzımanını sanırım mazda üretiyordu. Bir ara kullanmıştım çok memnundum şanzımanından.

Ama mazda mutlaka listenizde olmalı diye düşünüyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 23 kere teşekkür etti
« Yanıtla #977 : Mart 17, 2017, 17:08:15 »
Benim aracımı vereyim diyecem size ama satmıyorum :) Tam otomatik olarak 35 bin civarına Mazda3'ü kesinlikle değerlendirin derim. Bunun yanında 2004 model üstü otomatik corolla kullanan arkadaşlar gayet memnun diye biliyorum. Ayrıca focusta düşünebilirsiniz. Otomatik şanzımanını sanırım mazda üretiyordu. Bir ara kullanmıştım çok memnundum şanzımanından.

Ama mazda mutlaka listenizde olmalı diye düşünüyorum :)

Selman bey Mazda 3 inanın çok güzel ama malum tutulmuyor olayı ister istemez çekinmeme sebep oluyor. Bu alacağım araç ilk aracım olacak kısmetse. Focus,Civic,Corolla vb araçları düşünüyorum corolla kafama yatmaya başladı. Aslında Dize MK3 Mondeo tam aradığım araç ama 2.0 motor hacmi olması dolayısıyla arkadaşım trafik sigortası,kaskosu vs çok çıkar diye benim aklımı çeliyor.Mayıs ayı gibi inşaallah araç alacağım. Eğer 2002-2003-2004 corollalarda yağ yakma gibi bir problem yoksa iyice yoğunlaşayım istiyorum Corollalara.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #978 : Mart 17, 2017, 17:29:33 »
Selman bey Mazda 3 inanın çok güzel ama malum tutulmuyor olayı ister istemez çekinmeme sebep oluyor. Bu alacağım araç ilk aracım olacak kısmetse. Focus,Civic,Corolla vb araçları düşünüyorum corolla kafama yatmaya başladı. Aslında Dize MK3 Mondeo tam aradığım araç ama 2.0 motor hacmi olması dolayısıyla arkadaşım trafik sigortası,kaskosu vs çok çıkar diye benim aklımı çeliyor.Mayıs ayı gibi inşaallah araç alacağım. Eğer 2002-2003-2004 corollalarda yağ yakma gibi bir problem yoksa iyice yoğunlaşayım istiyorum Corollalara.

İlk araç alacaksanız b sınıfı almanızı öneririm. Mazda 3'ün de 2. elinin olmama gibi bir olayı yok yalan. Piyasaya göre uygun fiyata alıyorsunuz, uyguna satıyorsunuz. Satarken uçarsanız, araç hasar kayıtlıysa her araç gibi bekletir. 2 sene önce mazda 3 aracımı takasla almıştım, aşağı yukarı 40 bin tl civarına denk gelmişti o zaman. Aynı fiyattaki corollalar hem boş, hem de 2005-2006 modellerdi. 2005-2006 model otomatik boş corolla alacağıma, daha yüksek model 2010 model ve baz donanım olmasına rağmen çoğu araçtan çok daha dolu bir araca sahip oldum. Herşeyden önce ESP standart mazdada. Japonların en kaliteli iç mekana sahip aracıdır da (c sınıfları içinde), ve en sorunsuzudur. Açtığım konumu incelemenizi tavsiye ederim. Mazda 3 2.nesiline kadar ford focus ile aynı altyapıyı kullanıyordu ayrıca, çoğu parçası ortaktır. Dediğim gibi yüksek model, daha donanımlı, daha güvenlikli bir araca sahip olabilecekken km.si yüksek daha boş bir araca sahip olmak size kalmış. Tabi daha önce araç kullanma deneyiminiz yoksa B sınıf otomatik bir araç öneririm. B sınıfı manuel araçların 2. eli mazdadan da kötüdür (bir kaç tutulan markalar dışında, vw, renault vs).
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 68 kere teşekkür etti