0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selman hocam komşum bakıyordu bu araçtan. Telefon numarasını fırsat bulursam vereyim kendisine. Bu arada resimlere bakarken farkettimki toyotanın gosterge grubunu çok özlemişim
Vay bee fiyata bakk [emoji12] Arkadasta 2007 otomatigi var. 60 binde orjinal. Diyarbakira gidecegiz diye Gecen 40 bine ilana koymadan tanidiga satiyordu. Tayinler durunca vazgecti. Eger satmaya kalkarsa borc para ben alayim da 45 e satarim[emoji23] [emoji23] [emoji23] GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet bey elçiye zeval olmaz Arkadaş zaten pazarlık payının olduğunu belirtmiş.
Seat leon da seçeneklere eklenmeli.
leon çok köşeli bi araç zaten golf ile aynı motor donanım alt yapıya sahip ve fiyat olarakta aynı fiyat bandında astra K benimde favorim yakıt olarakta verileri çok güzel üstelik tork olarak digerlerini 2 ye katlıyor honda ve audi 1.6 benzinli 150 nm torka sahip golf 1.2 175 nm tork astra ise 150 hp 245 nm torka sahip
Yeni bir seçenek daha ekledik 2014 Mazda 3 Skyactive Sedan fakat bu araç acaba corola ile kıyaslanınca ebatları nasıl ki corollayı satma nedddenimiz aracın çok büyük olması evin önünde otoparkımız var ama arkası kaldırıma taşıyo
Seçimimi yeni Astra K ya da mazda 3 hb arasında gerçekleştirirdim.Mazda nın power modelinde diğer araçlarda bulunmayan bir sürü donanımmvar, power sense de ise adaptif hız sabitleyici, kısa uzun far asistanı gibi donanımlar bulunmakta. Hb olursa da büyük gelmeyeceğini düşünüyorum.