0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Saygıdeğer arkadaşlar sizden 35-40 TL civarı araç tavsiyesi alabilir miyim. Allah izin verirse ailemle birlikte aracımın modelini yükseltmek istiyorum. Kışın her gün okula git-gel ve hafta sonları Isparta-Antalya git-gel yapıyorum. Fiyat/performans, donanım fazlalığı, ekonomi, 2.el piyasası iyi olan araç tavsiyelerinizi rica edebilir miyim ? Aklımda 2008-2012 Astra H kasa 1.3 cdti var fakat bazı insanlar motor aracı kaldırmıyor gibi yorumlarda bulunmuş. Antalya'dan Isparta'ya dönerken çok rampa çıkıyorum sıkıntı oluşturur mu acaba ?
Amaç model büyütmekse Mazda 2010 model 3 bile bulabilirsin. Yok 2. El önemli dersen corolla 2006 model civarı alınabiliyor sanıyorum. Bence de o fiyata bulabileceğin modeli en yüksek ve km si en düşük araç alman masraf çıkarma riskini azaltır.opel de düşünebilirsin.
Günaydın,bu aralar 40-50 bin tl bandında dizel-otomatik bir araç arıyorum.. veya lpg'li.. Aslında aklımda 2011-2102 aurisler var ancak yağ yakma sıkıntısı yüzünden tedirgin oluyorum.. gerçi 2012'lerde sorun giderilmişti yanlış hatırlamıyorsam ancak 2011 ler sınırda.. ilanlarda gezinirken bi astra gördüm..yorumlarınızı alabilir miyim?https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-satilik-temiz-opel-astra-h-314537231/detay
Astra H kasaları inceliyorum bir kaç haftadır ben de düşünüyorum fakat manuel viteslisini. Bazı kronik sorunları varmış fakat 2008'den sonra üretilen araçlarında bu sorunları çözmüşler yani bazı parçalar güncellenmiş. Bu hafta cenazemiz vardı bu vesileyle Nevşehir'den kuzenlerim geldi 2010 Astra H 1.3 dizel almışlar bindim sürdüm canlı olarak da inceleme fırsatım oldu. Yakıt tüketimi açısından bayağı ekonomik, malzeme kalitesi yüksek, sürüş pozisyonu güzel, Toyota Auris'ten daha premium bir havası var, aracı kullanırken yere çok sağlam bastığını hissettiriyor fakat direksiyonu biraz ağır geldi. Sanki çevirmeden önce herhalde dönmeyecek bu dedirttiriyo fakat çevirince de gayet rahat dönüyo anlamadım. Bu motor bu arabaya olmamış diye yorum yapanlara da aldırmayın. Kalkarken de kalktıktan sonra da gayet güzel ivmeleniyor hatta devir 2.000 geçtikten sonra koltuğa yaslıyor insanı. ( Chip tuningle çok tatlı olur bu araba ).
corollayı almadan önce 2004 model astra G vardı. yaklaşık 6-7 sene bindim ve ciddi anlamda hiç sıkıntı yaşamadım. süspansiyonu şehir içi kullanım için biraz sert fakat uzun yolda 3-4 kişi ile süper oluyor. ses yalıtımı ve yol tutuşu corollaya göre çok üstün. 1.3 motorlarda da sıkıntı yok diye biliyorum fiat la aynı motor. tip olarak beğeniyorsanız alınabilir.
Bilgiler için teşekkür ederim Mustafa Bey. Size sormak istediğim bir şey var, parça fiyatları nasıldır Toyota'ya göre. Biliyorsunuz bizim Toyotalar yan sanayi parçaları pek sevmezler orjinal takmadıkça randıman alamıyoruz. Opel'de yan sanayi parçalar sorun çıkarıyor mu ?
İyi günler 2014 model 1.6 benzinli Verso 60 bine alınır mı? araçta hata boya değişen yok 35-40 bin km arası cam tavan yok. Aklımda bazı sorular var.1- Aracı aldığım paraya satabilir miyim?2- Kısa sürede satabilir miyim?3- 1.6 motor çok hantal kalır mı?4- Aracı alırken versoya has dikkat etmem gereken bir sorun var mıdır? Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?