0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değerli arkadaşlar, Corolla 2003 benzinli tüplü sol sedan aracımı 3 yıl kullanıp sattım. üst kasa (E140) düşünüyorum öneriniz ne olur, teşekkür ederim.1)benzinli manuel+tüplü yada otomatik+tüplü2)diesel manuel veya yarı otomatikDiğer bir seçenek: Auris en az 2010 makyajlı kasa diesel manuel mi, otomatik mi.birde otomatiklerde f1 şanzıman iyimidir. hız sabitleyici diesellerde varmı.bu seçeneklerden hangisi yakıtta iyidir. Lütfen..! yorumlarınızı yazınız teşekkür ederim.
Celal Bey, bahsettiğiniz kasaların dizellerin hız sabitleyici yok diye biliyorum. Ayrıca o kasaların yarı otomatik şanzımanları ile ilgili birçok kullanıcı şikayetçi olmuştu. Manuel şanzımanlı olanları sıkıntılı değil ama bana göre eski ve vasat bi şanzıman. 5.vites 3000 devirde araç saatte 100 km hızla gidiyor. Bence iki aracı da deneyip kendiniz kıyaslama yaparsanız daha iyi olur. Onun haricinde kullanımı rahat güzel bir aile aracı
Önceki aracım 1.6 tüplü 2003 modeldi 3000 devirde 5. Viteste 100’ü görüyordu. Ne anladım bu işten Mesaj Birleştirildi: Ekim 16, 2017, 12:49:11Peki tam otomatik benzinli nasıldır. 2008-2009’lar bir diğeri 2010 makyajlı kasa tavsiyeniz ne olur.
2017 hyundai elentra 1,6 cvvt benzinli 6 ileri otomatik alınır mı? şanzumanı nasıldır? sıfırı 78,000 tl. alınır mı ?
Merhaba arkadaşlar bi arkadaş Bora marka aracını sattı. Honda Civic v-tec ve 1.6 ies arasında kaldı ,bunlar arasında ne gibi farklar var? Temiz ies v-tec ile fiyat olarak neredeyse aynı. Teşekkürler
Abi araçlar kaç model?
yaklaşık 30 bin tl ye alınabilecek , çok az yakan , bagajı büyük , bayırlarda ölmeyen , sorun çıkartmayan ve yeni model araba arıyorum. duyan bilen var mı böyle bir arabayı ? lüks istemiyorum. yüksek segment olmasın. ama benim ayırdığım bütçeye uysun. çok mu şey istiyorum ?