0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5664e aracın hem plakasını hemde şase numarasını sorgulatın gelen cevabların aynı olması lazım. Onun dışında yetkili servislerden de öğrenebilirsiniz. Eğer tanıdık bir polis memuru varsa aracı sorgulatıp kaç el değiştirmiş onuda öğrenebilirsiniz. Sıralı sistem lpg accordlara uyumlu, ancak bazı markalarda lpgden kaynaklı arıza lambası yanmakta, bu bir sorun teşkil etmiyor ne performansa nede yakıta olumsuz bir etkisi yok. Benim aracımda da bu arıza lambası yanıyor ve ben çözümü 25 liraya aldığım obd II cihazıyla hallediyorum. Bir nevi arıza tespit ve silme cihazı.
plaka başka bir araç üzerindeyken hasar yazılmış. size göre bir şey yok. önemli olan şasi üzerinden gelen sonuç. sıfır alınan bir araca takılan eski plaka hasar kayıtlı olduğu için adamlar mahkemelik olmuştu. mümkünse plaka değişikliği isteyin ve yeni plakanın daha öncesinde kullanılmamış olduğuna emin olun.
toyota olmazsa hondaya evet,ülkemiz kazansın,biz de 1.6 düz var 5.8 i gördüm,corollanın 2018 de kasa değişeceği söylentisi var,yurt dışında bir show room da tanıtıldı,ancak bize gelir mi? biz de üretilir mi? kaça çıkar?.104 bin tl yi aynı fiyat düzeyinde diğer markalarla kıyaslamak lazım! değer mi değmez mi? iç mekan gösterge işi gençlerin tercihine bağlı,lpg konusu yine başka konu ,fabrikadan çıkışlı olanı tercih etmeli,kıyaslama da tam boy stepne,arka şaft yüksekliği,arka tavan basıklığı gibi konular var,bunlar sizce ne kadar önemli?diğer teknik konuları zaten eski kullanıcı olarak biliyorsunuz,seçim yapmak zor iş kolay gelsin.
1. Toyota yıllardır aynı motoru ve şanzımanı kullanıyor. Bu aslında bir kaliteyi yakaladığını göstermesi açısından güzel. Fakat acaba bu durum bana yeni bir araba aldığımı hissettirmeyecek bir duygu yaratır mı?
104 bin tl bütçe ile sıfır araba alacak olsam kesinlikle skoda superb 1.6 tdı boş paketini veya 1.4 tsı dolu paketini alırdım. Kalite olarak cıvıc ve corolla ile kıyaslanamaz bile (zaten farklı klasmanda)... Ha illaki ya corolla ya cıvıc dersen de kesinlikle cıvıc al derim.
90-110 bin bandında 1 yaşında dizel-otomatik çok az kilometrede Qashquai'ler var. Bence sıfır Corolla veya Civic yerine bunlar daha mantıklı. Başka SUV'lar da bakılabilir, lpg ile de uğraşmazsınız. Şimdiden hayırlısı olsun.
Hangi markanın SUV'u olursa olsun, eğer yol konforu isteniyorsa, hangi markanın sedanı olursa olsun, karşılaştırmayın dahi.SUV'lar dan ve Hatcback karoserlerden, fizik kuralları gereği Sedan konforu alamazsınız.