0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İki araç arasında kararsız kaldım. Fiyatları bayilerden öğrendim. Toyota konfor ve malzeme olarak daha iyi geldi. Ama yakıt tüketimi ve atmosferik motorun ataklığı konusundaki tereddütümden dolayı karar veremiyorum. Özellikle 1.6 Corolla kullananlar bilgi verirse çok sevinirim. Toyota uzun yolda rampada yavaşlayınca akıp gidebiliyor mu? Her iki aracında 0-100 aynı süre gibi 10 sn civarında.Skoda Oktavia 1.0 TSİ Ambition : 75.000TL 110 beygir 200 Tork - Şehir içi yakıt tüketimi 5,4 LtToyota Corolla 1.6 Touch: 74.000 TL 132 beygir 160 Tork - Şehir içi yakıt tüketimi 8,1 LtToyota Corolla'nın donanım artıları: Sis farı, krom cam çıtalar, katlanabilir aynalar, geri görüş kamerası, otomatik klima, arka kol dayama, 6 hoperlör ve çelik jantlar ( kapaklı değil, oktavia'da kapaklı)Bu kadar yakıt tüketimi farkının kullanım esnasında olamayacağını da düşünüyorum. 1.0 TSİ motorun biraz zorlanınca bu verilerden 2 litre falan daha çok yakacağını tahmin ediyorum. Skoda ile test sürüşü yaptım. Çekiş gücü ataklığını beğendim.
merhaba arkadaşlar ; kuzenim için araba arayışımız başlamıştır. kendiside bir araba sevdasına düşmüştür çok ahım şahım bütçemiz yok ama . max rakamımız 32000 tl. dizel yada benzin&lpg olabilir tavsiye edebileceğiniz daha önce kullanıp tecrübeleriniz doğrultusunda verebileceğiniz fikirlere ihtiyacım var. şimdiden çok teşekkür ederim .
Hayırlı olsun. İnşallah memnun kalırsınız.
arkadaslar 40 - 45 bin tlye kadar dusuk km'de otomatik olmak sartiyla oncelikli olarak yaris corsa micra tarzi bayanin kullanacagi arac favorileriniz varmi ? baska marka model varsa onerilerinizi paylasirsaniz sevinirim.
İyi günler. 2008 model 2.0 motor benzin lpg otomatik avensis almayı düşünüyorum. 152000 kmde. Ama lpgli olması konusunda tereddütlerim var. Forumlarda biraz araştırdım kafam iyice karıştı. Fiyat olarak 43,000 TL. Donanım olarak oldukça hoşuma gitti ama lpg sorun çıkartır mı araç nasıldır kullanan arkadaşlardan bilgi alabilir miyim. Teşekkürler
Peki olmasının ne gibi sıkıntıları olabilir[/quote[Direk enjeksiyonlu olduğu için lpg uyumu yok. Ne gibi sorunlar ortaya çıkar. Subablar yanar kesin olarak parça maliyeti fazla 2.0ın size pahalıya patlar. 2.0 motoru toplayacak Babayiğit Usta piyasada yok. Devasa bir motor, hiçbir ustada bunu göze almak istemiyor. O motoru görmüş biri olarak söylüyorum. Hatta forumda üyelerin birinden, subabtan mı üst kapak sorununda tam hatırlayamıyorum 8-10bin lira para çekmişlerdi...
Accord almadan önce bende sizin düşüncenizden yola çıkarak 2.0 avensis bakmıştım. Ancak masraflarına gözüm yemedi açıkcası, ayrıca tanıdık bir kia yetkili servisde satış müdürü olan bir abimiz sakın bulaşma demişti ikinci el olarak aldık 3 aydır kapıda yatıyo kimse almak istemiyo demişti. Bende mazda6 ve accorda yönelmiştim ve tercihim accordan yana oldu. 152bin kmde 2008 bir accordu 55bin liradan aşağı bulamazsınız ama 40-45 binliraya 2003 model üstü temiz bir accord bulmanız daha isabetli bir karar olur.Bu arada arkadaşlar bende araç tavsiyesi istiyorum. Ayağımı yerden kesecek 2.bir araç bakıyorum 5-10 binlira civarı. Marşa bastım mı çalışacak frene bastım mı duracak şekilde olması yeterli, şehir içinde 4-5 km lik yol için arıyorum ne tavsiye edersiniz? Nefes alsın yeter
Hepinize çok teşekkür ederim. Sanırım Honda alıcam donanım olarak avensis ile hemen hemen aynı hem de daha bilindik ve satılabilir bir araç. İlk defa ikinci el bir araç alacağım içinde ayrı bir endişe içindeyim. Şuana kadar hep sıfır araç kullandım ve arabalardan anlamam ayrıca tanıdığım güvendiğim bir usta da yok. Ama öncelikle opel astramı satmam gerek
Accordla ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim. Alırken dikkat etmeniz gereken ilk şey kmsi orjinal mi o olsun, sonra da kronik sıkıntısı olan direksiyon pompasında sıkıntı var mı yok mu ona baktırın. Accord şekil itibariyle hala ilgisi üzerinde olan bir model, kullandıkça büyük keyf alacağınız bir araç. Usta konusunda hangi ildesiniz bilmiyorum ancak facede accord clubü türkiye var oraya üye olursanız üyeler yönlendirme yapıyorlar.
Denizlide oturuyorum. Sahibinden com da bi kaç araç beğendim araçlar ankarada. kilometrenin orijinal olup olmadığı nerden anlaşılıyor. bide lpg eski sistem mi yoksa yeni sıralı sistem lpg mi takılır bu araçlara?