0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Füme olmadı ama kahverengi bir araç daha var lansman rengi olandan. Şimdi de o renkte kararsız kaldım aynı şekilde o da premium 🤔😁Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2017, 17:38:49
selam arkadaslar acil sizden tavsiyelerde bulunursaniz sevinirim.. arkadaslar 2012 model auris alacam yalniz karar veremedim 1. Elegant brc li 55 .500 tl ye 57.000 km de 2 comfort exrta 57.000 tl ye daha 14 .000 de yalniz ektra olarak navigasyon ekranli teyip geri gorus kamerasi takilmis kazasiz hatasiz siz hangisini tavsiye edersiniz acaba yarina kadar vaktim var sadce tavsileriniz benim icin onemli olur ..tesekkurlerMesaj Birleştirildi: Mayıs 21, 2017, 21:44:24bu arada comfort extra lpg si prins
ılgınız için teşekkurler aslında elegant bana daha amantıklı gelıyor ama ıstanbuldan aydın a gitmeye de useniyorum .. comfort extra istanbul da biraz daha dusunmem gerekecek..
Eğer değer kaybetmeyecek elimden çıkarmak istediğimde hemen elinden çıkmasını istiyorsan alacağın araç Corolla olacaktır. Fiyat konusunda birşey belirtmemişsin ama sattığın araçla aynı değerde bir araç almanı hesap ederekten 2007 model üstü corollaya paran yetebilir. Ama dediğim gibi değer kazansın istiyorsan 2005-2007 model aralığındaki corollaların donanımına bakmadan temizini bulursan al. E12 corollada kronik sorun olarak direksiyon kutusu sesi ve trim sesleri gelir. Başkada bir sorun çıkarmaz kolay kolay. Avensis ise corolladan çok üstün bir araç. Konfor bakımından corolla yanına yaklaşamaz bence, ama onunda piyasası biraz yavaştır. Hakkında hayırlısı olsun.
Merhaba arkadaşlar, babam için araba bakıyoruz. Seçenekler 2000'li yılların D segment araçları ve genel olarak Passat Avensis Mondeo üçlüsünden biri. Bu çerçevede 2.0 TDCI Jacto otomatik şanzumanlı bir 2005 model Mondeo var baktıklarımız arasında:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-3-gun-icin-bu-fiyat-dusuk-km-dizel-otomatik-mondeo-443081366/detay/Aracın son 3 sahibi ford forumu üyeleri. Araba forumları ortamında aracına özenle bakan sizler gibi insanlar olduğunu bildiğim için de bu arabanın temiz olduğunu dşünüyorum. Sizce mk3 Mondeo alınır mı? Özellikle 200 bin km ye yaklaşan dizel motoru nasıldır? şanzıman olarak Jatco için sorunsuz diyorlar. Bir yerde Subaru ile ilişkili bir şanzıman olduğunu, yani Jatco'nun da Japon markası olduğunu okudum, bu doğru mu?Genel olarak Mondeo'ların arıza çıkarma sanayiye uğrama alışkanlıkları ne seviyededir? Alırsak sorun yaşar mıyız?
Mazda 6 ve Honda Accordu listenize eklemeyi düşünmez misiniz?
İkisini de severim. Kendime alacak olsam Japonlardan birini alırdım muhtemelen.Ama mazda konusunda; kayınpeder oto serviste usta ve Mazdanın parçaları yurtdışından geliyor o yüzden pahalı diyor. Piyasa olarak da mazda6 pek revaçta değil onu pek araştırmadık.Accordlara baktım, 2.0 motor seçeneği bize uyardı da km ler çok fazla olmasına karşın fiyatlar yüksek geldi.Avensis denk geldi bakıldı babamın içine sinmedi bazı yerleri almadık.Ford forumu üyelerinden birinin Mondeosuna baktık. Araba son üç eldir forum üyelerindeymiş. Burası gibi bir ortam olduğunu düşündüm mazisi belli araç sonuçta güvenilir geldi. Baktık anlaştık onu aldık babama dün.Araba 2005 model 2.0 TDCI otomatik vites (Jatco şanzıman) inşallah memnun kalır.