0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok ilginç bir şekilde kendi kullancı adı ve şifrem ile girmeme rağmen güncelleme olan dosyaların yanındaki Büyüteç amblemine tıkladığımda "ücretsiz üyelik yapınız" diye uyarı çıkıyor.zaten çevrimiçi durumdayım niye böyle bir hata veriyor anlamadım ücretli hala filanmı getirdiler yoksa bunları download etmeyi bu arada ingilizce olarak taratırsanız Navigasyon Haritasına dair üçüncü güncelleme yayınlandığını görürsünüz 29/10/2015 tarihli ancak yine ücretli tabiki
@Cihan Gömeç (34020) Navi haritasında key kodu istemesinin sebebi usb bellek ile başka kopyalanmalarının önüne geçmek için aslında alınmış bir önlem.yani benim indirdiğim harita ile sizin indireceğiniz aynı ancak bizlerden Lisans Parası almak için böyle bir yol seçilmiş.119 euro gibi bir fiyatı vardı.Ben bir öncekini Lisans Ücretini ödeyerek aldım ancak bu seferkini indirmieyeceğim.Harita probleminze gelince sorunun sebebi yükleme esnasında sadece bulunduğunu ülke yani Türkiye ve komşu ülkeler olan doğu avrupayı seçmeniz gerekiyor.zaten öteki seçenek ise batı avrupa.siz her ikisinide kurmaya çalıştınız yada üst üste kurduğunuz için muhtemelen ekranınız navigasyon açıldığında yemyeşil ve aracı gösteren imleç olarak gözüküyordur.ayrıca dosya paylaşımınız için teşekkür ederim kendi adıma
Mehmet bey evet ben daha önce sizin yazınızı okudum o yüzden aklımda idi daha önceden araştırmıştım ama bir türlü dosyaları temin edememiştim. Bende başkaları da uğraşmasın diye paylaştım. Bekir bey bu dosyalar sadece ekranın ana güncellemesi sanırım yama gibi bir şey yapmışlar. Sizin bahsettiğiniz navigasyon versiyonu bende ki 4.3.1L olarak geçiyor ve malesef 2014v2 sürümü eski sizin anlayacağınız. Ömer bey sizin ekran güncellenmiş sizde park asistanı özelliği var mı acaba. Ben video olayını çözdüm Ömer bey artık problem olmuyor.
Merhaba Cihan bey park asistani yok ektanda with go degil benimki sadece touch navi yok o yuzden gorunmuyor olabilir. Ama tlf baglanti sorunu bu versiyonda da var maalesed ekran yansitma yani. Siz video olayini nasil neyle cozdunuz
Ömer bey http://car-solutions.com/en/av-cable-for-toyota-touch-2-entune-monitors.php netten bu kablodan almıştım hatta forum da tv box projem var tek sorunum seyir halinde ekranın görüntüyü kesmesiydi. Onuda bu kablodaki 28 nolu pini iptal ederek çözdüm tabi tüm bağlantı şemalarını inceledikten ve emin olduktan sonra. Sonuç başarılı, mutlu son
elinize sağlık valla benim bu ekrandan tek beklettim navigasyon onun dışında bana farklı bir iş yapması cezbedici gelmiyor ama zevk meseli tabi ben umutla mirrorlink destekleyen yazılım güncellemesini bekliyorum
bu güncelleme 140 mb mı? az değil mi?
Ben birazdan kendi aracım için olan güncellemeyi kurucam.Touch 2 and Go için olan 2.11.5L sürümüne yükseltmem gerekiyormuş.Eğer cihaz Touch 2 Go & Plus olsaydı 2.11.5H sürümünü yükleyecektik.Haziran 2015 tarihli güncelleme.boyut 3.37 gb.Ayrıca yarın bakıma gittiğimde servise Touch 2 & Go cihazı Go Plus'a yükseltmek mümkünmü Türkiye'de bunu sorucam.Çok merak ettiğim bir konu çünkü
Bekir bey sizin bahsettiğiniz güncelleme ekran için mi yoksa navigasyon için mi. Bir de sizin ekran sadece Touch yani ilk modellerden Touch 2 değil galiba sanırım sizin ekran direk kendinden hdd geliyor galiba. Bildiğim kadarıyla go plus sadece amerika için entune adlı bir sistem var onlarda ve o ekranlar Fujitsu marka bizdekilerden daha üstün bir cihaz video ve internet dahil her fonksiyon direk destekliyor. Hatta telefona entune programını kurunca araç hakkında anlık bilgiler verebiliyor. Plus yükselmesi olursa bizde bilgi verirseniz sevinirim.