Gönderen Konu: Toyota Touch 2 ve Touch 2 with Go "BE-0042T-0415" Servis Güncellemesi  (Okunma sayısı 20060 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Çok teşekkür ederim

Bir şey bulunamadı
Dosyaların sahibi, dosyaları silmiş veya dosyalara erişimi kapatmış olabilir.
Bağlantınız yazım hatası da içeriyor olabilir.

diyor

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Çok teşekkür ederim

Bir şey bulunamadı
Dosyaların sahibi, dosyaları silmiş veya dosyalara erişimi kapatmış olabilir.
Bağlantınız yazım hatası da içeriyor olabilir.

diyor

Ufak bi hata olmuş. şimdi düzelttim
https://yadi.sk/i/kRKTUp03x7TBm
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '14
  • 20 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
selamlar,

dün dosyayı usb ile cihaza taktım güncellemeyi buldu ama updat etmedi her iki sürümde aynı diyor 17C and 17C gibi ir uyarı çıkıyor. çok garip ben güncellemeyi en son 2 sene önceki bakımda yaptırmıştım..
İnsan Neye Layık İse Ona Dönüşür...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
Ömer bey, aracın kontağını açın. Teypten media tuşuna basılı tutarken farları 3 kere aç kapat yapın. Farklı bir menü çıkacak. Orada alttan 2. ye tıklayıp cihazın sürümüne bakabilir misiniz?
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • 20 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Touch 2 ve Touch 2 Servis Güncellemesi
« Yanıtla #44 : Ekim 24, 2016, 13:32:03 »
Ömer bey, aracın kontağını açın. Teypten media tuşuna basılı tutarken farları 3 kere aç kapat yapın. Farklı bir menü çıkacak. Orada alttan 2. ye tıklayıp cihazın sürümüne bakabilir misiniz?

Kaan Bey ekledim bahsettiğin görüntyüü geç oldu kusura bakma
İnsan Neye Layık İse Ona Dönüşür...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür etti
Herkese selam  bahsedilen güncellemeyi bende yaptım ama telefon rehberi isim sıralaması soy isme göre oldu. Telefondaki sırala ad soyad olarak sıralı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
Cihazın ayarlarından düzenleyebilirsiniz

Telefonu bağladıktan sonra SETUP tuşuna basın orada Telefon menüsü altında bu ayar mevcut
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
Sanki bende ordan hatırlıyorum ama güncellemeden sonra bu seçenenek kalkmış gibi [img] görüntüyü eklemeye çalıştım ama aolmadı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
Benden başka rehber problemi yaşayan yok mu güncelleden sınra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 15 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Benden başka rehber problemi yaşayan yok mu güncelleden sınra

Bende durum hep böyleydi ve ben bunu sorun olarak düşünmemiştim. Araçtan arama yaptığımda iki kere aranmış gibi kaydediyor, ayrıca Favoriler seçeneğinin olmaması da eksiklik diye düşünüyorum...
Toyota Avensis Advance 1.6 Valvematic 2016

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
bi önceki versiyona geri dönebilsek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 38400
main : 74010184
sys : 0100079

eskimi olmuş oluyor sürüm farklı kodlar var anladığım kadarıyla. güncelleme yapsak usb okuma problemini giderebilirmiyiz ? servise gitmeden bu sekilde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 47500
  • 29 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Selam Arkadaşlar,

Aracımın multimedia sisteminde ara ara donma, resetlenme, bluetooth kopma sorunları yaşıyordum. En son yeni bir telefonu bluetooth'a bağladıktan sonra bluetooth tamamen iptal oldu. Hiç bir cihaz bağlanmıyor, sürekli cihaz bekleniyor diyor.
Aracım full yetkili servis bakımlı olmasına rağmen konuda bahsi geçen  BE-0042T-0415 nolu teknik servis bültene rağmen yazılımını hiç güncellememişler. Son gittiğim bakımda Toyota Yetkili servisinden güncellenmesini istedim, fakat güncelleme olmadığını söylediler. 

İş başa düşünce konuyu daha detaylı araştırdım ve toyota- tech.eu sitesi üzerinden kendim güncelleyebileceğimi öğrendim. Siteye üye olarak 11 euro karşılığında 3 saatlik tüm kaynaklara  erişim satın aldım. 
Sitede "Touch 2 with Go diagnostic Manual" dökümanında  multimedia'nın nasıl güncelleneceği anlatılmış ve gerekli yazılımların indirme linki verilmiş.
Aracımla ilgili son versiyonu indirdim fakat multimedia güncelleme yapmıyor.  "Yazılım Güncelleme bir hata nedeniyle başarısız oldu. Hata kodu: 006" şeklinde ekran hata veriyor.

Aslında bu bültende  yazılım versiyonu "00000000"  görünüyor ise  -ki bende 0000000 görünüyor -   yazılım güncellemesi yapılamayacağı,  006 hatasının alınacağı belirtilmiş.
Yazılımı güncelleyebilmek için öncelike bu bültende geçen 13TFDAEU-DA00_0260.kwi isimli dosya ile yama yüklenmesi gerektiği yazılmış.  Fakat bu yamanın indirme linki dökümanda verilmemiş. Bülten'de yamanın TechDoc üzerinden indirilebileceği yazıyor. Fakat orası da bizim erişebildiğimiz bir yer değil sanırım, ben erişimedim.   Bu yamayı nasıl nerden indirebilirim?  İndiren arkadaşlar var ise iletebilir mi?

Yazılım sürümü: 00000000
Cihaz Kimliği: 13TFDAEU-DA00

Yardımcı olursanız çok sevinirim. 

Mesaj Birleştirildi: Aralık 31, 2020, 02:42:18
Yamayı da buldum arkadaşlar. Araca yükledim hemen.  Aşağıdaki linkten hem yamayı hem ara bir sürüm var, onu yükleyebilirsiniz.  Yine rus arkadaşlar yetişti imdata.

https://yadi.sk/d/ZgZM-nhA3PcMxF

Navigasyon yok ise usb'den yükleme yapmalısınız. Navigasyon var ise CD ile yükleme yapmalısınız. 

Şuanki son versiyon 01017F  . başarıyla yükledi bunu.  Müsait olunca son versiyonun dosyasını da paylaşacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 96000
  • 56 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Selam Arkadaşlar,

Aracımın multimedia sisteminde ara ara donma, resetlenme, bluetooth kopma sorunları yaşıyordum. En son yeni bir telefonu bluetooth'a bağladıktan sonra bluetooth tamamen iptal oldu. Hiç bir cihaz bağlanmıyor, sürekli cihaz bekleniyor diyor.
Aracım full yetkili servis bakımlı olmasına rağmen konuda bahsi geçen  BE-0042T-0415 nolu teknik servis bültene rağmen yazılımını hiç güncellememişler. Son gittiğim bakımda Toyota Yetkili servisinden güncellenmesini istedim, fakat güncelleme olmadığını söylediler. 

İş başa düşünce konuyu daha detaylı araştırdım ve toyota- tech.eu sitesi üzerinden kendim güncelleyebileceğimi öğrendim. Siteye üye olarak 11 euro karşılığında 3 saatlik tüm kaynaklara  erişim satın aldım. 
Sitede "Touch 2 with Go diagnostic Manual" dökümanında  multimedia'nın nasıl güncelleneceği anlatılmış ve gerekli yazılımların indirme linki verilmiş.
Aracımla ilgili son versiyonu indirdim fakat multimedia güncelleme yapmıyor.  "Yazılım Güncelleme bir hata nedeniyle başarısız oldu. Hata kodu: 006" şeklinde ekran hata veriyor.

Aslında bu bültende  yazılım versiyonu "00000000"  görünüyor ise  -ki bende 0000000 görünüyor -   yazılım güncellemesi yapılamayacağı,  006 hatasının alınacağı belirtilmiş.
Yazılımı güncelleyebilmek için öncelike bu bültende geçen 13TFDAEU-DA00_0260.kwi isimli dosya ile yama yüklenmesi gerektiği yazılmış.  Fakat bu yamanın indirme linki dökümanda verilmemiş. Bülten'de yamanın TechDoc üzerinden indirilebileceği yazıyor. Fakat orası da bizim erişebildiğimiz bir yer değil sanırım, ben erişimedim.   Bu yamayı nasıl nerden indirebilirim?  İndiren arkadaşlar var ise iletebilir mi?

Yazılım sürümü: 00000000
Cihaz Kimliği: 13TFDAEU-DA00

Yardımcı olursanız çok sevinirim. 

Mesaj Birleştirildi: Aralık 31, 2020, 02:42:18
Yamayı da buldum arkadaşlar. Araca yükledim hemen.  Aşağıdaki linkten hem yamayı hem ara bir sürüm var, onu yükleyebilirsiniz.  Yine rus arkadaşlar yetişti imdata.

https://yadi.sk/d/ZgZM-nhA3PcMxF

Navigasyon yok ise usb'den yükleme yapmalısınız. Navigasyon var ise CD ile yükleme yapmalısınız. 

Şuanki son versiyon 01017F  . başarıyla yükledi bunu.  Müsait olunca son versiyonun dosyasını da paylaşacağım.

Burak bey merhaba son versiyonun dosyasınıda paylaşabilirmisiniz?
''Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez;
Toplu vurdukca yürekler, onu top bile sindiremez''.
(Mehmet Akif ERSOY)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '21
  • 2 kere teşekkür etti
Ynt: Toyota Touch 2 ve Touch 2 with Go "BE-0042T-0415" Servis Güncellemesi
« Yanıtla #54 : Haziran 29, 2021, 14:01:37 »
Arkadaşlar merhaba; çok uzun zamandır araç değişikliğinden dolayı forumda yoktum. Tekrar Corolla'ya döndüm. Aracım 2015 model  alalı 2 ay oluyor son zamanlarda teyp donuyor kilitleniyor ve reset atıyor. Anladığım kadarıyla yazılım güncellemesi yapmam gerekiyor. Teybin yazılım sürümü 01019F cihaz kimliği ise 13TFDAEU-DA07 hangi dosyayı baz almalıyım hangi güncellemeyi yüklemeliyim ? şimdiden teşekkürler
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '21
  • 2 kere teşekkür etti
Arkadaşlar dosyayı buldum ve 8gblık fat32 formatlı usb belleğe yükleyip araca taktım. Fakat ses dosyası algılanmadı diyor ve güncelleme işlemi yapmıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı ?
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 96000
  • 56 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Ben serviste güncellettim ama bi halta yaramadı geri vitese takınca yine geç açılıyo kamera
''Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez;
Toplu vurdukca yürekler, onu top bile sindiremez''.
(Mehmet Akif ERSOY)