0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Memduh usta yol ayarını demeden yapıyor zaten. Benim ilk takıldıktan sonra yaptı. Uzun yolda yaktı gittim, diğer usta makinaya bağlayıp sondurup gönderdi beni. Sonra yine yandı bunsefer Memduh ustayla yarım saat kadar (30-40 km) civarı yolda ayar yaptık ve donduk. Bir hafta sonra yine yandı. Aracın yakıtı güzel 16 lt civarı lpg yakıyor (benim araca göre güzel bir değer ) tek sıkıntı arıza lambası. Bilmiyorum biraz böyle kullanıcam sonra çozumune bakıcam. Piyasada lambanyanık kullanan birsuru insan var. Oksijen sensoruyle alakalı sanırım. Tam da emin değilim.Mesaj Birleştirildi: Kasım 09, 2015, 23:22:11Benim bildiğim yolda ayar butun marklarda gerekli sadece prinste değil
Yanmadıysa boşver o zaman Bende de elhamdulillah şimdiye kadar hiç hata mesajı almadım ama işte sırf merak işi Eğleşecek bişiler lazım biz gibi ehtiyarlar için Çin atasözü, çalışıyorsa elleme
atasözü daha ziyade ülkemiz menşeili gibi geldi
Bilmiyom gari orasını ben bu forumda öğrendim bu atasözünü Benim hanımda benle dalga geçiyor, babama bizim araba yakında gaz üreterek gelecek diyor Çünkü ikiside kızıyorlar bana habire araba başındayım diye