0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cidden bu ışık yanınca benimde bütün moralim bozuldu taktırmasamıydık dedim ama km de 16 17 kuruşla gezince iyikş taktırmışım dedim yeni ayar yaptırdım istanbulda bölge bayiine parada almadı yolumun üstüydü şimdilik sıkıntı yok gibi bakalım zaten ışık yansada çok bi önemi yok artık normal devam ediyorum yanmamış gibi 0 araç ama bişey olcağınıda sanmıyorum ustada öyle dedi zaten aracın beynindeki yakıt karışımı olayında %5 lik bi değişimde araç bu ışığı yakıyomuş
Kabloyu nerden aldınız? http://www.mscsi.net/destek/ burada destek forumu var
valla saçma sapan konuşan ustaydı o zaman usta dedi ben demedim bakalım tekrar ışık yakcakmı görücez yüksek devirlere çıkıp denemek lazımda şimdi uğraşmak istemiyorum kartaldan geçerken gazlıycam bakıcam yanarsa hemen gidip yaptırırım aynı yere ayarları tekrar Mesaj Birleştirildi: Kasım 03, 2015, 22:19:41bide gene yolda lpg ayarı yapılmadı benim bu sefer ustaya sorduğum zaman neden yold ayarı yapmıyosunuz diye gerek yok dedi klasik olarak niye yapmıyolar bana yol ayarı anlamadım ya :S
Bu gittiğim yer landirenzo bölge bayiisi acaba nerde yolda ayar yaptırabilirimki
Konuyu takip edip aynı sorunu yaşayan arkadaşlar, aracınızın beynindeki LTFT değeri sıfırlanmadan yolda ayar da yaptırsanız yüksek ihtimalle tekrar lamba yakar araç. Gittiğinizde ilk iş akü kutup başını çıkarttırıp bekletin 3-5 dk, aracın beynindeki değerler sıfırlansın, sonra benzinde çalıştırın, hiç gaza geçirmeden 1-2 tur atın rolanti yerine otursun, motor iyice ısınsın. Daha sonra yaptırın ayarı derim ben.
Mehmet benim ayar nasıl 0-0
Bir adet ELM327 cihazı alarak yada bir arkadaşınızda varsa ödünç alarak yolculuğunuz boyunca LTFT-STFT değerlerinizi kontrol ederseniz, buda işinizi görür. Anormal +20-20 gibi değerler görmüyorsanız LTFT de sorun yoktur.