0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabayı komple soydurmayı düşünüyor musunuz? Mekaniğin yanında diğerleride düzeltilmeli bence
arabayi komple yeniden toplamak bunun adi hayirlisi olsun
Allah kolaylık versin Zeki kardeş,600 bin ciddi bir km.
Zeki Bey;Piston ve gömlekler değişti mi yoksa sadece gömleklere Rektefiye yapılıp pistonlar mı değişti?
Zeki anlaşılan bir 600 bin daha yapma niyetin var gibi Allah kolaylık versin kardeşim .
Hamza abi emin ol pistonların değiştiğini biliyorum ama başka ne yaptığını bilmiyorum ve siz söylemedende aklıma gelmemişti Üst kapakta çıktı bugün tam toparlanıyor artık şanzımanı bekliyoruz
Gömlek değişmemiştir o zaman. Gömlek taşlanınca iç çap büyüdüğü için ona göre piston takımı yenilenir. Bu arada ne kadar fark eder bilmiyorum ama teorik olarak silindir hacmininde büyümüş olması lazım Yani bir miktar güç artışı söz konusu olabilir Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız nice 600 binlere..
Hangi yağı kullanacaksınız ?
Konuyu takip ediyordum ama yazmadan duramadım. Ben olsam bu aşamadan sonra 1.8 yapardım arabayı. Zaten manuel vites bildiğim kadarıyla. Ve daha önce başka konuda şanzımanı da elden geçiricem demiştiniz. 10 numara proje olurdu.
Başlangıçta 10-40 sonrasında 5-30 ile devam edecem Mesaj Birleştirildi: Ekim 22, 2015, 11:42:521.8 için hemen hemen herşey değişmezmi veya ne kadar sağlıklı olur
Motor yağın 5w-30 olsun ilk 1000 km sonra değiştir ve 5w- 30 ile devam et.
Başlangıçta 10-40 sonrasında 5-30 ile devam edecem