0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Takip Daha önce rektefiye görmüşmü yoksa ilk kez mi abi?
Kısmetse ilk rektefiyesi
Araç lpgli miydiı.ilk reklefesi mi hocam
LPG enjektörleri ilk resimde görünüyor Bu aracın daha önce km si düşürülmüştü galiba? İlk rektefiyesi ise helal olsun
600.00 km'yi geçen motora rektifiye de yapılır,saygıda duyulur.
selamın aleykümmaşallah allah daha nice uzun km lere diyicem ama allah cok cok daha iyilerini nasip etsin sizekolay gele,selametle
Eğer imkan varsa yeni motora yeni lpg beyini ve enjektörleri takardım abi.
o değilde bizim bu e12 lerin motorlarının bu kadar tipsiz olduğunu bilmiyordum bereket motor kapağı koymuşlar Şaka bi yana 600.000km ve ilk rektefiye.Toyota'ya bir kez daha aşık oldum sanırım
illa lacivert olacak ise kesinlikle çok doğru bir karar ve gerekli parçalar içinde yardımcı olabilecek çok insan var. illa lacivert olacak ise sonuna kadar arkadasındayız abi biliyorsun. takip edicem. İnşallah artık için rahat edecek.
kaç km dir lpg li araç acaba ??
Hadi hayırlısı abi. Yardımcı olabileceğim bir konu varsa mesaj atman veya araman yeterli. Artık keyifle binmeni dilerim.
ben komple yenilenmesi taraftarıyım.
600 Bin iyiymiş Zeki, zaten km'si de düşürülmüş diyorsun, traversin eğik olması da kaza göstergesi. Rektefiye kaça mal olacak? artık yeni bir araç ta yakışır sana.
Zeki, 600000km çok iddialı kardeşim Tamam mı devam mı diyeceksin, yani yaptırıp binsen de götürür bu araba, ben derindere serviste 650000 km bakımına gelen D4D corolla taksi gördüm Gidiyordu, tık yoktu inan..Hayırlısı olsun senin için,gelişmeleri takip ediyorum