0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeki abi yapıldıktan sonra Allah güle güle, ağız tadıyla binmeyi nasip etsin... Maliyeti hususunda da bilgi paylaşırsan seviniriz.. Takipteyim...
Sonucu merakla bekliyorum. Toyota gerçekten sağlam araçlar üretiyor birçok marka kronik sorunlardan kurtulamazken Toyota yıllara meydan okurcasına dik durmayı başarıyor .Şimdiden kolay gelsin
yüksel abinin konusundaki resimlerle karsilastirdigimda pistonlarin tepesi artik ne diyor bilmiyorum aşınmış soyulmuş gibiydi bence motorun durumu iyi gibi duruyor
Zeki Bey;Motoru indirmeden önce kompresyon Testi yaptırdınız mı? Eğer bir fark görecekseniz bunu yapıldıktan sonra ve öncesinin değerlerini karşılaştırarak net görmek mümkün.Benim gördüğüm kompresyon segmanına kadar pistonun çevresi deforme olmuş. Muhtemelen aşınmadan dolayı Gömlek-piston arasında bir boşluk oluşmuş.Fotorğraflardan anlayamadım ama pistonun dayanma yüzeyiden kompresyon kaçağı olabilir.Piston üst yüzeyinde ise bozulma karıncalanma bariz gibi.Eğer kompresyon kaçağı yokta yüzey bozulmasından dolayı düzgün yanma gerçekleşmiyorsa onun neticesinde bir kayıp varsa bunun nedeni üzerine düşün.Zira yaptırdıktan sonrada motoru aynı akıbet bekliyor olabilir.
zeki bey hayirlisi olsun.araciniz taksi cikmasi diye daha uyguna.almistiniz.Ama aracin.oynanmamis sokulmemis.yeri.kalmamisti.Simdiye.kadar azcok.buraya yaziyorsunuz.Ettiginiz masraflarla model yükseltirdiniz
Zeki bey kolay gelsin inşallah istediğiniz gibi olurMerakla takipteyim.
madem yaşlanacak diyorsun güzel bir şey çıkacak ortaya ben inanıyorum. keyifle binmeye başlayacaksın. Yüksel zaten demiş. Bir şeye ihtiyaç olursa her türlü burdayız.
Var ol dostum biliyorum zaten birbirimize rehber oluyoruz burada sizin yaptıklarınızda beni ateşledi açıkçası yüksel'de indirdi motoru mekanik olarak bilgisi çoktur sizler gibi zaten sürekli rahatsız ederim sizi
bide lpg motoru bitirir diyolar
Lpgnin tasarrufuyla 5 kere motor yaptırılır Kolay gelsin bi 600 bin km daha binin inşallah.