0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yazı tura atıp da dik getirmeyi 1.4 lt d-4d kullanıcıları iyi bilir.
konfor konusunda katılmıyorum çünkü yokuşlarda kayıyorlar,belli belli bir kullanım kurallarına uymaz iseniz zarar görme ihtimali var,hillholder olmaz ise kayıyor(kullanım detaylarını yazmıyorum tekrar) ama tam otomatikte sabah çıkarken D ye ta ki park edene kadar.Şimdi bunda konfor nerede Bende hem dsg li ve hem tam otomatik şanzımanlı araç var.Kesinlikle sorunsuzluk açısından dsg ile karşılaştırmam bir önceki mesajımda aracın şanzımanının 2 defa değiştiğini aynı şikayetlerin ufaktan kendini gösterdiğini yazdım.ayrıca cvt ye gelirsek Az sayıda parçaya sahip olduğu için arıza riski daha azdır cvt şanzımanda.Bunun dışında insanların aldıktan sonra teknik bilgiye sahip olmamaları ve kullanımına dikkat etmedikleri kısmına katılıyorum
Ben anlamadım bu dik getirme olayını
Arkadaşlar, sizlere bir sorum olacak. Dizel- dsg şanzıman araçlar çok arıza veriyor diye duyuyorum hep. Durum gerçekten böyle mi? Geçen gün YETi dizel -dsg kullandım. Gerçekten harika bir sürüş keyfi vardı. Ama arıza açınca da çok yüklü meblağlar tutuyor dediler. Benim de kafam karıştı. Bundan sonra almak istediğim araç dizel-dsg olsun istiyorum çünkü.