0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Skoda yeti kullandim arac yanlis hatirlamiyorsam 25 bin küsür deydi. Aracin vites gecislerinde vs zartunda zurtunda bir problem yoktu. Şimdi yaklaşık 1000 km dir 2014 cady kullaniyorum. Araba 40 bin olmak uzere. N den d ye alamiyorum bazen. Arabayi durdurup öyle alabiliyorum. Sonra bazen vites gecisleri çok kötü. Manuel arabada bir alt vitese gecersiniz debyrajdan hizli ayaginizi cekersiniz araba boyle bir one yigilir ya iste onu yasiyorum arasira. S modu var d ile arasindaki farki anlamis degilim. Gazi sonuna kadar köklesemde aynı tepkileri veriyor. Kalkis sureleri ayni
Sanırım , mümkün mertebe uzak durmak gerekiyor bu dsg olayından. Ben bunu anladım.
selam aracı kaça aldınız benim anneminde 6ay sonra aracı değişme hakkımız var bilgi verirseniz sevinirim selam .
Şans işinin mantıki açıklaması var emin olun.
Peki dsg olan bir aracı nasıl kullanmak gerekir? Püf noktaları nedir? Nasıl kullanırsak daha uzun ömürlü olabilir?
dsg şanzumanda ışıklarda aracı N moduna getirmek faydalı bir şey o zaman eğer ben yanlış anlamadıysam? Bir de bütün otomatik viteslerde N modunda bekleme yapmak daha iyi olur mu?
Abi N konumuna çok uzun süre beklemeyecekseniz gerek yok . Yeter ki frene tam basın .