0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben o dönemde siirt'te yaşıyordum o yüzden senin pek işine yaramaz sanırım.
evet 1 yıldır van'dayım burdada usta aramak tanışmak kısmet olmaz inşallah en azından kendim için
bir yıldır chevrolet kullanıyorum ama eğer ihtiyaç olursa senden öneri isteyebilirim usta konusunda.
Ahmet bey benim aracimin rolentesinde en ufak bi oynama yok masallah saat gibi. Kalkista titremede yok. Fakat bu kalkista titreme olmamasi otomatik sanzumandan olabilir mi bilmiyorum. Yakitim cok iyi.sehir ici 26-27 kurus uzun yolda 20 kurus. 1 ve 2 ici viteste coksaglam asiliyor. Fakat ustam israrla sibop diye tutturdu. 1100 tl de hesap cikardi. Ama eminim o kaput kalkip o ise girildiginde en az 1500 tl. İle cikacam ben o isten.bu isler hep boyle olmustur. Şaşkınım. Esas sorunum olan araba dur kalklarda stop edecek kadar bi kesiliyor sonra toparliyor.hatta 3-4 kezde stop etti. Gaz kelebek bogazini temizlettikten sonra bunu bazen yapmiyor.buda enteresan bir durum.birde benzinden gaza gecerken cok sarsiyor.hatta gecis esnasinda eger gaza baziyorsam 5 saniye falan araba hic orali olmuyor sonra birden topluyor. Son on yildir.4-5 tane sirali sistem aracim oldum hic biri boyle degildi.ben siboplarin gittigini pek dusunmuyorum.Mesaj Birleştirildi: Ağustos 05, 2015, 01:34:43Bu sikintiyi hem benzinde hem lpg de yapiyor. Acaba benim hem benzin hem lpg filitrelerim dolmus olabilirmi.
Araci ben yeni aldim.alis bedeli uzerine 1500 tl cok para.bi nevi kazik yemis gibi bisey bu.neyse ilayin mali kismini geciyorum. Benim motor rolantide saat gibi en ufak bir ses gelmiyor.en ufak bi tekleme yok citirti yok.rolenti dusmesi yada salllanmasi yok. Mesaj Birleştirildi: Ağustos 17, 2015, 16:58:35Ozellikle 1. Ve 2. Viteslerde el frenini cek surukleyip gidiyor. Olcmedim ama 0-100 km si fabrika verilerini yakalamasada cokta farkli olmaz. Fakat 4 viteste yani son vitesinde bu pek mumkun degil.motorun biraz yigildigini hissede biliyorum. Demek istedigim bi sikinti var bu sikintiya en baba problemden ( sibop degisiminden) baslamak istemiyorum.
Ustad Bu vibrasyon benim aracim da yok.motor fisir fisir.Mesaj Birleştirildi: Ağustos 18, 2015, 12:35:43Peki soruyoru. EMme manifold contasi olabilrmi? Sikintimin kaynagi