0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vuu videoyu izlemeden önce adam numaradan bastırırmış gibi yapmıştır diye düşünüyordum ama adam bastırmayı bırak üstüne çıkıyor
Yahu Talat ne diyorsun sen Bizim arabalarda kapıyı adamın çarptığı gibi çarpsan araba herhalde 1 cm falan yerinden oynar. Araba titremedi bile Kapı ayar işinde hatırlarsan sana özel mesajdan yazmıştım nasıl yapıldığını sen dalga geçmiştin Bu arada ciddi anlamda adam kapının üstüne çıktı, hemde nereye basarak çıktı, bırak kapıyı bizim kesin o bastığı yerlerden pırt diye atar adam yere yuvarlanırdı
Bu videoyu ilk defa izliyorum deme sakın...Bi de bu var..https://www.youtube.com/watch?v=XMoDdR7GaTY
Arkadaşlar bildiğiniz üzere golf un kapısına abanip üstüne çıkan sonra da kapıyı kapattığında kapı hiç bir şey olmamış gibi kapanması olayını biliyorsunuz. http://m.youtube.com/watch?v=Yc4P6VdIPRE
Japon arabalarından kaporta sağlamlığı beklemek çok büyük bir hata olur .Japon arabaları sorunsuzluğu ile nam salmış araçlardır. Kaporta sağlamlığı güvenlik Alman ların işi
test dediğin budur bu hilux yerinde bi amarog olsa neler olurdu merak ediyorum
olay sağlamlıktan ziyade işçilikle önemli. sesler de yalıtım malzemelerinden kaynaklanıyordur diye tahmin ediyorum. yoksa sac kalınlıkları aşağı yukarı aynıdır. yine de golf'ün özenle üretilen bir araç olduğunu ve japonların genellikle sadece aracın sorunsuzca yürümesi ile ilgilendiğini göz ardı etmemek gerek. patlamış mısırımı da alayım.
Ruslar için Ak-47 Neyse VW için Golf o Yani normal adamların göz bebeği araç...
Bu videoda konu kapının sağlamlığı değil tamamen menteşe yapısı ile ilgili bir durum söz konusu. Bir VW yada Ford kapsını açarak incelerseni menteşenin otomobil kapısı menteşesinden ziyade bahçe kapısı menteşesi (kötülemek için değil benzetme yapabilmek için yazıyorum) stilinde olduğunu görürsünüz. Peki bu menteşe stili daha mı sağlam ? Cevap: Evet Peki Gerekli mi?Cevap: Hayır Eğer aracınızın kapısının üzerine çıkıp zıplamayacaksanız (ki bence gereksiz) kapı menteşesinin gerektiği durumda kolay sökülebilir, bulunamadığı durumda kolay tamir edilebilir, çalışma süresince aşıntısının daha az olacağı tasarım ve malzeme yapısında olması ve kullanım ömrü dolduğunda geri dönüştürülebilir malzemeden imal edilmesi yeterli kriterlerdir.Dünyada kaporta aksamı üretimi ile ilgili standartlar mevcut, aracın hangi şekilde, hangi bölgede, hangi şartlarda kullanılacağı kıstası bu standartları belirleyen unsurlar.Her otomobil forumunda kullanıcılar arasında kendi araçları ve rakip marka araçların zayıf ve güçlü yönleri paylaşılıyor. Bu markalar arası farkların doğal sonucu.Toyota kapı menteşelerini, kapının üzerine çıkıp zıplanacak şekilde üretse üzerine çıkıp zıplayacak mısınız? Peki öyle üretmiyor sorun yaşadınız mı?Sonuç olarak sağlamlık ne kadarının gerekli olduğu ile ilgili bir konu, kaza sonrası açılamayacak kadar sağlam olması yarar yerine zarar getirir, sağlam ama hafif bir malzeme olması gereğinden pahalılık getirir, her şeyin azı karar çoğu zarar demiş atalarımız.Sağlamlık bana göre, büyük bir kaza anında içinden olabildiğince sağlam çıkılabilecek araca uygun bir sıfat. İçerisinde insanların ordan oraya savrulup hayatını kaybedip, sadece tamponu kırılan arabanın sağlamlığı benim için bir şey ifade etmez. Eğer salt sağlamlık arayışı olursa tank ile gezmek lazım Bir yarışta Kemerburgaz Çiftalan İSOFF yarış alanına bir VW bayisi test sürüşü için üç adet Amarok getirmişti, yarış sonrası gaza gelen test kullanıcılarının kullandığı Amarokların iki tanesi çekici ile terketmişti yarış alanını Reklamın iyisi kötüsü olmaz diye düşünürsek, bayi gerçekten reklam yaptı ki hala o günü konuşabiliyoruz Atladıkları tek şey o araçların o pist için değil hafif arazi, karlı, yağmurlu, çakıllı düz araziler için üretildikleriydi.