0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizde yola çıkacağız bi kaç güne. Bende mi temizlesem
Ne yalan söyleyim tahminimden çok iyiGüle güle kullanın
Uzun ledlerle ilgili video çekmeye çalıştım fikir vermesi açısından. Çok karanlık bir yer değil ama en azından fikir verebilir. Çekebilirsen daha sonra video eklemeye çalışırım [emoji6] https://vimeo.com/172727392LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
inşallah uzun ömürlü olurlar benim ledlere güvenim kalmadı artık
dün ön parkları lede çevireyim diye uğraşıyordum ki, park lambası farın içine düştü uğraş et çıkmadı bir türlü. elektrik süpürgesi ile çektireyim diye kendimce düşündüm, aracı elektrik yakını bir yere çektim. sonra baktım ki lamba yok, bizim alt ayna 2 parçalı, aradan girip gitmiş. umarım sıkışmıştırda ses etmez
burak bey sert bir telin( yön verebileceğiniz ince bir tel)ucuna çift taraflı bant yapistirip almayi deneyin LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mübarek gün bir de İzmir sıcağında nasıl cesaret ettin abi. Benim elim kolum varmıyor hiç öyle yatıyorum evde [emoji41] Bu arada senin farlar sağa sola dönüyor ya ampul araya kaçıp zarar vermez inşallah ya da senin araçta xenon var far yüksekliği sürekli çalışır içeride ampul pürüz çıkarmaz inşallah [emoji51]
denedim ama olmadı. Ampulü çıkacağı yuva çok küçüktü. Şu an zaten ampule ne erişiyorum ne de görüyorum. Ses Etmesin yeter Mesaj Birleştirildi: Haziran 30, 2016, 15:11:15 felaket seneryoları olmadı tamponu indirir farı sökeriz
Hahah murat abi daha beter senaryo yazmadan yetişip iyimser bir tablo çizdim [emoji23]
Ben farın o kadar kompleks birşey olduğunu bile bilmiyordum [emoji38]Ha bak senaryo istersen yazayım, o ampül içerde hareket ederken diğer kablolara değerse vay anam vay Burak şimdi arabayı satılığa çıkarmıştır
İçeride far tası içinde ne kablosu olacak mantıklı korkut adamı sende yav[emoji23] [emoji23] [emoji23]
satmıycaamm satmıycaaammm, benim değil mi satmıycam