0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben şu an için aydınlatmasından memnunum, hatta üzerinde gelen halojenlerden daha iyi aydınlatıyor bana göre. Tek endişem yağmurlu havalarda ama zaten sürekli uzunlara ihtiyaç duyan biri olmadığımdan çoğunlukla selektör için kullanıyorum zaten. 😉LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Utku bey link icin tesekkurler gaza geldik aldik video bekliyoruz sizden ve saticiya belirttim h9 istiyorum diye oda h11 ve h9 ayni dedi problem cikmaz inşallah
Sokette ufacık bi fark var ama çinli üreticiler aynı soketle üretiyorlar. Sorun olmayacaktır. İki soketide gördüm ben farkı yok.
Bu korna sesi bu araca yakışmıyor. Upgrade edilmeli.
Foruma danışayım dedim.ön diskler tornalandı 10 bin km önce. Bu yaz da rutin hidrolik yağı değiştireceğim normalde 40 binde değişiyor eski sahibinin de değiştirdiğini sanmıyorumHazır her yer sökülmüşken en azından ön diskleri de nıbk disk ile değiştirsem mi yoksa 4 diski de mi değiştirsem? Açıkcası 70 bin 4 disk değişimi için bence erken yanlız önler tornalandı en azından önleri değiştirsem mi bilemiyorum. Ufuk abide hatırladığım kadarıyla yan sanayi olarak nıbk ve blue ile başlayan 2 ürün var. Orjinal almak istemiyorum. Çünkü 2 katı en az
Uzunlar için h9 led lnkteki ürünü almıştım, bir süredir de kullanıyorum. Şimdilik problem yok, aydınlatması da yeterli. Arkası metal şeritlerden oluştuğu için far kapağı içine sıkıştırılabiliyor, hatta kendi balast tarzı kutusuda lambanın arkasına sığıyor yani delmeden de yapılabiliyor, deledebilirsiniz kapağı. Uzunlara sığacak led arayanlara öneririm 😉https://m.aliexpress.com/item/32438717417.html?aff_click_id=b3924537ecd74f8688e28035e9e2a1cd-1466621198331-07566-AqrBIUF6I&aff_platform=yLG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hem diskleri hem balataları hemde hidroliği aynı anda değiştir bence
Talat abi eğer diskler değişiyorsa balatalarında değişmesi gerekiyor. Sadece disk ile kalmıyor. Bende Murat abi ile aynı şeyi düşünüyorum. Komple değişmeli