Evet bize gelen ledler ürün görselindeki ile aynı.Arıza giderici modül doğru
Anladım abi firmaya mesaj attım ama dönmedi bunu montaj etsem nasıl bağlıcaz tarif edebilirmisin?
Paralel bağlanacak gündüz farındaki kablolara modüldeki kırmızı kırmızıya mavi maviye diğer siyahta sarıya bağlanacak
az açıp araya mı girecez yoksa kesipte mi bağlayacaz
Samed bey merhaba,
Kabloyu az sıyırıp oraya bağlıyorsunuz,kesme yok.
Tavsiyem çakmakla kablo izolasyonunu biraz ısıtıp tırnakla sıyırın,sonrasında iyice izole edin band ile.
Kolay gelsin.
Cavit ve ümit abiler saolsun bağlantıyı yaptım iki kademeli olarak çalışıyor aracım 2015 model t27 avensis olduğu için sanırım gelen arıza modülündeki kablo bağlantıları farklı oldu zira benim gündüz farında mavi kablo yok o kablo siyah. Benim bağlantı kırmızı kırmızıya siyah siyaha mavide fardaki sarıya olacak şekilde bağladım oldu tam tersini yapınca yani maviyi farın siyahına siyahıda farın sarısına taktım 2. Kademe olmadı. Fotoyu en kısa sürede atıcam. Saygılar teşekkürler
T27 Avensis'imin direksiyon derisini yeniletmek istiyorum. Ankara'da taviye edebileceğiniz işçiliği düzgün yer var mıdır?
yaptırırken nelere dikat etmek gerekir? Direksiyon söküldüğünden airbag vb. sorunlar yaşanmaması için eli düzgün birisi olmalı sanırım.
Onur bey merhaba,
Bildiğim kadar direksiyon derisi yapıştırma değil dikerek kaplanıyor.
Forumda değişik modeller için kendi diken arkadaşlar var,biraz özen gösterirseniz orjinali gibi dikebilirsiniz diye düşünüyorum.
Ankara için ikamet eden arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
Kolay gelsin.
Merhaba Ümit Bey,
Teşekkür ederim, kendim vakit ayıramacağım gibi görünüyor. Dediğiniz gibi düzgün diken bir yer bulmaya bakayım. Aslında bir bölgesinde sorun var, sanırım usta eldivenle test sürüşüne çıkmış bir bölgesinde sürtme aşınması oluşmuş. İçime sinmedi, orjinalliği de bozulmasın istiyorum bir taraftan.
İnstgram ve facebook üzerinden udcustomworks adlı kullanıcıyı ekleyin.Ankara’da harika işler çıkartan bir esnaf ancak fiyatlarıda ona göre!
Arka kapı pandizotlarına premiumlardaki gibi twetter montajı yaptım tizler bayağı güzelleşti.Ürün sony.nin Sony XS-H20S Tweeter 130 Watt Ses Gücü, 40 Watt RMS ürünü.
yazın lastikleri değiştiriken 4 kaliperi de motip marka 690 derece ısıya dayanaklı gümüş renk boya ile 2 kat boyamıştım. tüpün yarısı hala duruyor.
200lük zımpara
tel fırça
genel temizleyici sonrası
katlar arası 10dk bekleyip 20 cm uzaktan uyguladım.
4 ay oldu maşallah kalkma renk değiştirme vb yok.
fotoğraflar ekte
Spor bizim araçlara pek gitmiyor Kaan ondan sebep olsa gerek:)
Birde kullanıcılar genellikle yaşlı olunca

)))
Ümit abi burası genç avensisçiler derneği gibi bence
Arka kapı pandizotlarına premiumlardaki gibi twetter montajı yaptım tizler bayağı güzelleşti.Ürün sony.nin Sony XS-H20S Tweeter 130 Watt Ses Gücü, 40 Watt RMS ürünü.
Abi Tweeter kablosu teypten geliyor mu ayrı kanal olarak yoksa arka hoparlör kanalına mı bağladın ? Dış kapakları nereden bulabiliriz ?
Twetter için ayrı bir kablo gelmiyor alttaki hoparlöre gelen kablodan bağlantı yaptım
Gündüz far ampülünü led alana kadar, farlara zarar vermemesi için gündüzleri de park konumunda gezersem sıkıntı olur mu?. Az aydınlatma olacağından ısınmada olmayacağını düşündüm

doğru olur mu ?