0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ogün abi eleştirmek gibi olacak ama konunun başlığı ile uyuşmayan bir yorum oluyor Zaten konunun amacı test ve test yazısı Önce okunması gereken yer orası değil mi?
........Sanayide gezdigimizde en cok kac kmden sonra hangi arabalari goruyoruz.oncelikle sorun ne onu tartisalim bence. Illaki eksikleri hatalari oldugu dogrudur. Ama genel anlamda bir kalitesizlik bircok markada mevcut. Bmw nin turkiye paketini okusaniz o paraya ne aldiginizi sasirirsiniz hemde daha fazla vergi odiyerek. Peki bu kalitenin dusmesinden kim sorumlu. Tabikide bizler. Ne getirdilerse aldık nasilsa gene alırlar dedirttik. Oyuzden markaya kizmaktansa once kendimize kizalim. Kimine gore fanatiklik yapiyor olabiliriz kimine gore sacma konusabiliriz ama 70000-80000tl paralardan bahsediyoruz gunumuzde benzinin 4-5tl oldugu 600tl ile gecinen evlerin oldugu issizligin tavanlarda oldugu vs bir ulkede. Ne kadar eksigi hatasi olsada bence kendi ferrariniz gibi gorun. Elde edemeyenler belki daha bic binmeyen insanlar var.
Bugün bolu highway outlette toyota araçlarını dizmişti. Yaris hybrid ve avensisin içine oturdum.Yaris hybrid eşdeğerine göre kalitesi çok yüksek. Kapıları çok tok kapanıyor, yumuşak malzeme kullanılmış. Çok beğendim.Avensis ise bana basit geldi. Sınıfına göre nispeten az yumuşak malzeme kullanılmasını yadırgadım, kapıları çok tok değil, bagaj kapağı ise tam bir fiyasko, teneke gibi ses geliyor.Mazda 3 ümle karşılaştırınca avensis almazdım her ne kadar bugüne kadar alacağım dediysem de.C sınıfı aracımın bile kapıları ve bagajı daha tok, yumuşak malzemesi daha fazla.Yaris hybridi sevdim, avensisi sevemedim.
Mutlucum iyi gezmeler. Sen tasarrufu bilen ve doğa sever biri olduğun için sana Hybrid Lpg li Yaris 10 numara olur. Tabi C den tekrar B ye geçermisin o tartışılır. [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Sağolasım abi yok geçmem ya. Ahmet abi kulakları çınlasın o demişti D den aşağı düşmem diye. Aynen öyle. O konfor bırakılmaz.
Aynen D sınıfı kullanınca insan aşağısına binmek istemez. Ama benim tercihim D sınıfında arka koltukta oturmak