0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dünya Toyota üzerine kurulu degil,Çıkarlarıma uydugu müddetçe birlikteyim.
[emoji106] [emoji106] [emoji106]
MEHMET AKIN (32918)Hadi bırak bu işleri,sattın sen bizi gittin alman aldın.
Yucel abi tam da bu noktada haklısın. Bende belki bişeyler yazardım lakin birinin çıkıp sen sus pis almancı demesinden tırstım
Konu güzel @Kaan Kara (29002) teşekkürler bende inceleme şansı buldum Aurisin içini pek beğenmedim ama dış görüntü mükemmel.Konu sonrasını çok saçma buldum.Ama @Burak Atılgan (32862) haklı buluyorum.İsteyen istediğini alır.İllaki herşeyin hatası vardır.Saçma sapan konular uzamış gitmiş.@Yüksel IŞIK (26882) Görüşlerin kendi görüşüne aittir.Kimine göre E12 Taksici arabası polis arabası diye geçiyor sevmiyor.Herkesin kendi düşüncesi Megane Motoru 2500 tl ye yaptırmış felan ne yapıldı sende ne yapılıyor bilemeyiz.Megane diyince her konuda kıyaslamaya girerim. 8 Yıl boyunca bindim ve bir çok hatasını bilirim.Benim aracım durduk yere 2 senede bir manyetik kaptör arızası verip duruyordu. 3 Defa değiştirdim serviste 150 tl civarında.Klima arızası verdi klima havuzunun fiyatı 1500 tl üzerindeydi.Bu mu ucuz.Neyseki uzun yıllardır 3 Tane Toyotamdada en ufak bir sıkıntı çıkarmadı.Saçma sapan kıyaslamalarda bulunmayalım.
Öncelikle bu konudaki son mesajımdır. Allah kimseyi malının kölesi yapmasın. O fotoğrafta APAÇIK HERŞEY BELLİ, o görüntü bile yetmiyor adamlara. Ben burada kimseye saygısızlık yapmadan, olanı biteni yazdım. Kimseye ne bir hakaret edildi, ne de malı küçümsendi. İnsan gibi bir şey tartışılırken "Ben oynamıyorum yeaa" deyip hakaretler edildi. Kimseler polyannacılık oynamasın. Her arabanın içini dışını biliyor buradaki insanlar. Buraya malını yüceltmeye girenler boşa kürek çektiğinin farkına varsın. Zaten bu forumdaki mantığı da anlamıyorum ben. Burada çoğu kişinin arabası sorunsuz, çoğu kişi arabasıyla mutlu mesut. Arabanız sorunlu olunca parmakla göstermeyeceğiz, burada sorununu yazınca arabanızın 2. el değeri düşmeyecek.Arabam yağ yakıyorken de buraya yazdım, türlü türlü değişik sorunları çıktığında da buraya yazdım ve yazmaya devam ediyorum. Yeter ki millet faydalansın, bir faydamız olsun. Fakat çoğu kişide öyle bir huy yok. Arabalarında sorun çıkınca fıs fıs fıs kendi aralarında yazılır çizilir.Mustafa Can DELİKANLI, öncelikle senlik bir şey yok. Burada yazılanları "saçma sapan" olarak değerlendirmek ve buraya yazmak başlı başına forum mantığına aykırı. Beğenmiyorsan yorum yapmazsın kardeşim, senlik bir şey yok çünkü. Benim yazımı alıntılayıp "Saçma sapan kıyaslamalarda bulunma" demek senin haddine değil. Görüşlerim bana ait tabii ki, ben kimse yeni AURIS veya COROLLA aldı diye linç kampanyası başlatmıyorum burada. O fotoğraftaki hata apaçık iken, adam "İstiyorsunuz ki 70 bin lira verdiysem sıfır hata olsun. Yok canım öyle bir dünya. Yemezler..!" diyor. Laf mı atıldı, sataşma mı yapıldı da bu yazılıyor ? Adeta bir çocuk gibi, ben bunları yazdıktan sonra Facebook'tan silmeler falan. Hey yarabbim... Arabana eleştiri yapılmasına dayanamıyorsan bu forum ortamına girmeyeceksin. Olabilir, E12 taksici veya polis arabası olabilir, bu onun kalitesiz veya işe yaramaz bir araç olduğu anlamını taşımaz. E12 kendini kanıtlamış, F/P modelidir. En azından piyasada kurbağa tipli makyajsız AURIS'ten daha fazla prestiji var. E12 HB'den sonra makyajsız AURIS tam bir facia.Neyse, olay o değil, sen kendin olayı oraya getirmişsin. Ben de ona istinaden bunu yazıyorum.Motor konusunda benim araçta ne değiştiyse o araçta da aynı şeyler değişti. Hatta fazlası bile var. Kaldı ki şu an 1.6 VVT-I'lar 6.500,00 TL'ye toplanıyor. Benim 5.000,00 TL'ye motor yaptırdığım dönem 2014 MAYIS idi. MEGANE ile COROLLA'yı karşılaştırıp "HER TÜRLÜ MEGANE daha iyidir" diyen mi var da kendince HER TÜRLÜ kıyaslamaya giriyorsun ? Ben parça fiyatlarıyla kıyaslıyorum. Ütopik örnekler verip, "Hani ucuzdu yeaa ?" deme, git MEGANE I veya II'nin orijinal takım contasının fiyatını sor, ardından bir de E12'nin takım contasının fiyatını. Yetmezse yağ pompası, devirdaim diye kalem kalem sor.TOYOTA arabası bir tarafını bozduğu zaman ocağına incir ağacı diker, ben bundan bahsediyorum. Bunu da "Ölümüne TOYOTA, benim arabama laf söylemeyemezsin !" diye harlayıp gürleyenler için yazıyorum. parçadeposu elimin altında, bütün gün cirit atıyorum. "MEGANE sorunlu" dersin, eyvallah sorunlu olabilir ama MEGANE'ın bir parçası 150,00 TL ise TOYOTA'da aynı parça 450,00 TL. Ee sorunsuzduk, iyiydik de fiyatları ne yapacağız ? Neyse, bu konuda veya başka bir konuda sıkıntısı olan varsa PM atsın, burada kimsenin kafasını şişirmeye gerek yok.
E12'yle yeni aurisi karşılaştıran zihniyette iyiymiş.