0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eline sağlık KAAN, keyifli bir yazı olmuş.Bugün BURSA-ÇAVDARLI'da inceledim.Çalışanların suratları beş karıştı, ilgi hakgetireydi.. Üzerime başıma bakarak "Acaba bende mi sıkıntı var ?" diye düşündüm.Yeni AURIS'te bu tarz bir kaç bir şey gördükten sonra çok bir şeyin değişmediğine kanaat getirdim. Tekrar yineliyorum, maalesef E12'den sonra TOYOTA bitmiştir.
Amma vurdunuz yerden yere yine. Gidin 1999 Bora ile 2015 Jettayı yanyana koyun 1999 Bora dersiniz. Aynı durum hepsinde var. 98 Passat ile 2015 Passatı yan yana koyun 98 Passat dersiniz. 1990 model 190 E 2.3 Mercedes ile 2015 Mercedes C250'yi yan yana koyun 190 E 2.3 dersiniz. Hepsinde var aynısı. İstiyorsunuz ki 70 bin lira verdiysem sıfır hata olsun. Yok canım öyle bir dünya. Yemezler..! Genelde bu forumda bir kitle var ki arka havalandırma ızgaralarına takık durumda. Gidin 2015 model 1.3 CDTI Opel Astra Sedanın arkasına bakın, onda da yok.!! Almazsınız olur biter. Silah zoruyla satmıyorlar bu arabaları size. Al, 68 kuşağı ne kadar asi, isyankar, sevgi ve barışdan yana ise, çiçek çocukları olarak nam salmış efsane bir kuşak ise sonrası ve özellikle 90 sonrası kuşak beş para etmez.
sahip olduğu aracın markasını kendi aile holding şirketi gibi fanatizm ile savunanlar olduğu sürece önünüze böyle araçlar gelecektir. adamlar 60 bin tl verip clio symbol göstergesine bakmaktan zevk alıyor. biraz verdiğiniz paraların karşılığını isteyin, her türlü yolu deneyin çünkü onlar sizin cebinizdeki her kuruşu almak için devletinden üreticilerine ihracatçılarına kadar hepsi her yolu deniyorlar.
Fazla dinliyorsunuz işte arabayı ve fazla kurcalatıp ufacık ses daha büyüyüp başka yerlere de sıçrıyor. Ben hiç elletmedim konsolu, orayı burayı. Klima açınca konsolun ortasından çıt çıt diye sesler geliyor. Bu normal bir şey. ev veya iş yerinde ki duvar tipi klima da ilk açılışda çıt çıt ses çıkartır. Allah bilir klima açıkken epey yol yapmış biri park ettikten sonra arabanın altından akan suyu görse "ulan 75 bin lira verdiğim Corolla'nın veya Auris'in altından su akıyor" diye isyan eder. Drenaj denen bir şey var yani. BAzı seslere kulak asmayın. Bozuk yolda benden de geliyor ses ama kaymak asfaltta ses yok. Mıcırlı asfaltta arka taraftan özellikle ses geliyor ama kaymak asfaltta eser yok. Her ses için orayı burayı açtırsam araba dağılır gider. Bu foruma ben bu yüzden ara verdim zaten. Ben bu sesleri önemsemediğim için kimseye de baskı yapmıyorum önemsemesin diye ve arabayı da yerden yere vurmuyorum. Ama bakıyorum da arabasından ses duyan ve kurcalatan bazı insanlar sanki o sesleri önemsemeyen insanlara baskı yapar gibi. Veya ne bileyim kendileri yerin dibine sokuyorlar diye biz de yerin dibine sokmak zorundaymışız gibi. Adam arabayı almış aldıktan sonra davlumbazı olmadığını fark ediyor. Alırken neredeydi aklın? Satış temsilcisi kadının gözlerine mi bakıyordun yoksa? Eğilip her yerine bakacaksın, lastik ölçüsünden silecek suyu kabına kadar bakarım ben her arabaya. Hele de alacaksam stepnesine varana kadar, hatta yağ çubuğunu çıkartıp şekli şemaline bakacak derecede bakarım. Ha, ilginçtir, bu kadar şikayet eden var ve ne hikmetse satıp şikayet ettikleri arabayı başka bir marka da almıyorlar. Sırf ortalık karıştırmak. Ondan sonra bana yazar dururlar "neden foruma girmiyorsun" diye.
Burak bey, inanın niyetim ne seni ne başkasını kırmak ya da incitmek. Baskı da yapmıyorum ben hiç. Hatta seni ve paylaşımlarını çok merakla takip ediyorum. Allah seni inandırsın içimde en ufak bir art niyet yok. Ben ses konusunda çok hassasım, bunu kabul ediyorum. Hatta yukarda da belirttim yaşadığım bütün olumsuzlara rağmen aracımı seviyorum diye. Bir de he deyince hemen değiştiremiyorsun işte. Her şey her istediğin anda olmuyor maalesef Saygılar, sevgiler.
Vay be fanatik olunuyor demek. Böyle devam et..!
burak bey, üstünüze alınıyorsanız gocunmayın boşuna. insanların parasının karşılığını istemesi doğal haklarıdır. siz aldırış etmiyor olabilirsiniz. auris'in göstergeleri neden yenilendi ? ya da kötü mü oldu ? veya bir önceki corolla'nın göstergeleri ile şimdiki modelde premium hariç kullanılan bir mi ? biz de toyota'ya biniyoruz. vw ya da opel'e binsek de kötülesek anlaşılır. gidip de deri döşeme standart olsun demiyor kimse. elbette beğenmeyince almamak da bir çözüm. burada toyota kullanıcılarının hazmedemediği durum, basitçe halledilebilecek mevzulara toyota'nın eskisi gibi önem vermemesi ve tasarrufa gitmesidir. toyota'yı seven insanlar olarak çocuğu sınıftan atmak yerine onu topluma kazandırıp derse devam etmesini istiyoruz diyelim.