0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Belki bu özelliğini biliyorsunuzdur bilgi amaçlı; https://www.youtube.com/watch?v=WhSeSNAqC-AYakıt konusunda ben memnun değildim 1000 km sonra lpg taktırdım şu an gayet başarılı bazen %60 ' lara varan getirisi var. Performansınada zamanla alışırsınız bence gayet başarılı.
Bi ara başka arabalarla ışıklarda kalkış denemem olur inşallah 105 beygir dizel araçlara karşı ezilmem yorumlarınız için teşekkürler genel olarak aracı çok beğendim tek sıkıntı o hızlanma koluğa yapıştırma oldu beni yanlış anlamayın
Gaz pedalında düz vites olmasına rağmen Kick-down özelliği buluyor.bunu denemek isterseniz koltuğa yapıştığınızı ve 132 beygiri anlıyorsnuz merak etmeyin
al sana yapışma dformülü eğer olmazsa arabamın anahtarını vereyim. 1. vites 6.300 2. vites 6000 3. vites 6000 devire geldikten sonra vites değiştir. ha araç bağırıyor diye korkma bu motorlar halk arasında ciğerli tabir edilen motorlardir. sürekli devir çevirmesin sürece 3 5 dakika ya da 10 dakikada bir şey olmaz... sonuçta allah nazardan saklasın lpg lu bir çok arkadaş şehir içi 25 kKr ile geziyor lpg de. bu ne demek bu su demek Clio sümbül dizel araçla aynı yakıt demek. şimdi hem B sınıfı kadar az yaksın hem turbo lu D sınıfı kadar uzasın dersen bu işi dünya daha çözebilmiş değil not ankara içi benim araç 7.7 gösteriyor bu de 8.5 litre lpg eder hesap ortada.. Uzun yolu siz düşünün allah nazar değirmesin maşallah diyelim