0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Denedim bu gün 90 dayken bastım göstergede ışığı çıktı ama gaza basınca 90 ı geçti gene hiçbişey olmadı anlayamadım ya
5000 devirleri görüyorsanız 8lt/100km gayet iyi bence Ama bu 8 km/lt değil dimi?Bu arada yukarıda uyarmıştım, bu Speed Limitör olayına alışıncaya kadar ilk denemenizi trafik içinde denemeyin, gaza bastıkça gitmez panik olabilirsiniz. Başıma gelmişti çünkü,Bu olayı iptal etme yollarını da söyliyeyimde panik anında aklınıza gelirse hemen denersiniz.1- O bastığınız tuşa bir kere daha basmanız lazım2- CC yi yani hız sabitleyiciyi açarsanız bu olay iptal oluyor.3- Gaz pedalına sonuna kadar basarsanız, bir tıklama gelecek, o zaman ekranda da görürsünüz zaten sınırladığınız hızı gösteren kısımda PArlak zemin olacak, ama bu iptal etmiyor sadece pasif ediyor, sınırlanan hızın altına gelince tekrardan aktif oluyor.4-CC kolunu kendinize doğru çekerseniz PASİF oluyor hızlanabiliyorsunuz, o kolu tekrardan yukarı yada aşağıya çekince tekrardan aktif oluyor.Dikkatli olun bu arada hayırlı olsun aracınız. Allahu teala kazasız belasız günler nasip etsin
Galiba bu hız limitleyici bizde yok öyle bir düğme de yok sadece hız sabitleyici var doğru mudur?
Follow me ' de aracı kendi kitliyormu bilmiyorum bende yeni öğrendim, ben selektör yaparak araçtan çıkıyorum ve kitliyorum bir süre sonra kendiliğinden farlar kapanıyor.
ben o özelliği bir türlü çözemedim.. veya yapamıyorum.. kısaca nasıl follow me yaptığınızi anlatır mısınız
ben bu videoda gosterildigi sekilde yapiyorum belki sizin aracin model yilina bagli olarak bu ozellik olmayabilir. Video
Videoda aracı kim kilitliyor??