0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zaten ıos ve apple ayrı bir dunya. ha ben o paraları haketmediğini düşünüyorum kaç yıllık telefona-ıp4_ 900 lira para vermem açıkçası. Akıcılık olarak androidde kaplumbağa değil benim gözümde. ayrıca applenin müşteriden çok kendini düşünen uygulamaları vs beni soğutmuştu. inadına android
osman bey bırakın kendisi karar versin...
Osman hocam 4gb ram ve Asus Zenfone 2 derim ben. Youtubeda karşılaştırmalar var izleyin bi. Note 2 baktım biraz önce çok yakından otomatik zoomlaması çok kötü geldi bana, ayrıca raminde yaklaşık yarısını kullanmıştı. Kırmızı rengide süper görünüyor.LG lerde çok sık sorun okudum hatta forumda bile sıkıntı yaşayanlar vardı. Bu arada Asus laptop var bende bir soru sormuştum adamlar hemen UPS kargo ile bize gönderin deyip takip numarası vermişlerdi ücretsiz gönderim. Çok alakalılardı.
Şu anda elinde yaklaşık 3-4 yıl önce almış olduğumuz Samsung Wave serisinden GT5253 var badalı. Artık kendi kendine aramalar falan yapıyor. Onun için android olsunda farketmez diyor. Zaten oldum olası illaki şunu alacağım diye hiç bir diktesi olmamıştır sağolsun. Şu an elindeki telefonu da ben sürpriz yapıp almıştım. O nedenle, şu an ünversite 2 sınıfa geçti hayırlısıyla. Aldığım telefon en azından üniversite bitene kadar idare etsin, bu yüzden iyi bir şeyler olsun istiyorum.
En sonunda sizin dediğiniz oldu. Lenovo da karar kıldı kendisi. İnşallah pişman olmayız bakalım.