0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Xperia m4 aqua yı daha dun kurcaladım, telefon gayet güzel. Zenfone 5 ekran parlaklığı dışında bence sıkıntısız bir cihaz. M4aqua fiyatına denk olan asus zenfone2 ekranı kaliteli ise tek geçerim Asusu
M4 Aqua benimde aklımı çok kurcalıyor. Ancak dahili hafızanın 8 gb olması, ve genel olarak sonylerin ekranının pek fazla parlak olmaması (televizyonlarıda dahil olmak üzere) evde tv/tablet/telefon Samsung kullanan birisi olarak beni düşündürüyor.
Arttırılabilir hafıza olduktan sonra 8gb olması sıkıntı mı hocam? Samsungların ekranları gerçekten çok güzel ama ekran ne kadar parlak o kadar batarya kullanımı fazla oluyor. Birde samsunglar çok fazla ram kullanıyorlarBu arada bende kızıma bakıyorum, babalar günü belki kampanya olur diye pusuya yattım kampanya falan olursa haber edin bana da
kamera ekran performansı g3performans ölümüne performans zenfone2 bence ikisi arasında karar kılın samsung pismanliktir
GM discovery 2 + plus kullanıyorum. İlk çıktığı günden beri. 7,9mm İncelik 8 Çekirdek İşlemci, 5 inç IPS, 441 PPI Ekran, 13MP Hızlı Flaşlı Kamera, 5MP Selfie Kamera, 130 gr ağırlık, Gorilla Glass 3 ekrana sahip yoğun kullanımda 24 saati rahatlıkla çıkaran bir yapıya sahip.Kasma gibi bir problem bu cihazda yok. En iyi grafiklere sahip oyunları güle oynaya oynayan bir cihaz. Fiyatına göre çok donanımlı.Bağlantı hızları çok iyi ve seri. 1. nesillerdi ki gibi ekran kararma problemi yok.Yardımcı batarya programları ile pil ömrü uzatılmasıda gayet güzel.Gelelim eksiklerine;8 çekirdek olmasından ötürü ve bataryanın çok ince olması sebebiyle çok ısınıyor. 50 dereceyi çok rahat görüyor ve bu sıcaklık ekran dokunmatiğini etkiliyor.Kamera lensi yapısı gereği çıkıntılı durduğundan çizilme ihtimali çok yüksek kılıfsız kullanmak riskli.Keşke note 2 gibi kalemi olsa tadından yenmezdi. (note 2 de kullandığım tüm programları sorunsuz çalıştırıyor auto cad en basit örneği)Görüntüsü s5'in kopyası gibi duruyor.Açma kapama tuşunun üst kısımda olması saçma.Kullanıcı olarak bu telefonu değerlendirirken bu durumu göz önüne almanızı rica ederim.
Samsung amoled ekranlarda sararma sorunu çok fazla görünüyor ayrıca güncelleme daha az geliyor bence sony hitachi lg gib markalara bakın yeni çıkan zenfone 2 olabilir
Bu sorunlar android bazlı sorunlar lg g2lerde de sararma sorunu baş gösterdi.Htc nin kamerasında pempeleşme sorunu vardı . Sony z4lerde ısınma sorunu, ayrıca htc satıldı satılacak. Artık güncellemede ondan sonra nolur bilinmez. Sonyde başarı yakalayamadı durmadan zararda kamerası hiç zirveye oturmadı , performansta da öyle cep telefonu piyasasından çekilme durumu söylentilerden.Günceleme konusunda apple hiçbir telefonunu pas geçmedi iphone4e uzun süre güncelleme verdi. Performans ve ios kalitesi ortada.