0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biraz daha fiyat artırabilirseniz xperia z3 compack önerebilirim.Ama listenizdeki m4 aqua da güzel bir cihaz.
Note2 alın
lg g2 16 gb. Yada 32 gb.
Asus'a da bakmanızı öneririm.ben zenfone 6 kullanıyorum çok memnumun.2 gb ram 16 gb hafıza android 5.0.kasma donma yaşamadım.fiyatı 800 TLYakında zenfone 2 çıkacak.fiyatı belli değil ama 1200 lira civarı olması bekleniyor.4 gb ram 32 gb (yanlış olabilir) hafıza 16mp kamera.Hatta bugün lansmanı var.
Bende Zenfone 6 kullanıyorum ve zenfone 2 öneririm, fakat evinizde samsung cihazlar mevcut olduğu için şebeke üzerinden görüntülü görüşmeyi ücretsiz kullanabileceğinizi hatırlatmak isterim. Çoğu marka şebeke üzerinden desteklemiyor ancak internet üzerinden bazı programlar ile görüntülü görüşme yapabilirsiniz.
@Ilke Arslan (19216) @Okan Kaçar (26205) note 2 kıllanıyorum. 2 tane bataryam şişti bu arada. Samsung batarya olayı rezalet. 2side orjinal batarya. Deji mucize batarya aldım. Piyasada en iyi batarya diye sunuluyor. Kullanımdayım. Kamera artık yeterli gelmiyor. Özellikle kasmaya başladı güncellemeyi kesti. Samsung şu kasma olayını çözemedi gitti. Lg g2 ve g3 lerde kasma yok. Arageçişler o kadar takılıyor ki satıp yeni telefon alın diye böyle bir yol izliyorlar. Özellikle batarya nasıl bu kadar ağır oluyor oda ayrı muamma. Note 3 ve 4 kuş gibi. Odinle güncelleme yapma işlerine başlamak lazım.