0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynı şeyi ben de düşünüyorum, kendimi kandırılmış hissediyorum araç fırçasız yıkandığı halde kılcal çizikler oluştu 3 aylık araçta, 2 gün sonra gidip güzelce servis ile konuşacağım eğer yapılmadı ise yapılmasını rica edeceğim. Şayet sorun çıkarırsalar toyota türkiye ye yazacağım durumu ya da ararım.
Bence de şüpheniz varsa servise gidin protec yapılmış araç ile sizin aracı yan yana getirin su testi yapın o zaman emin olursunuz. Şunuda belirtmeden geçmek istemiyorum bu servisler protec koruma 5 yıl garantili seramik kaplama vs. Diyerek bence haksız kazanç sağlıyorlar. Vatandaşı yanlış bilgilendirip parasını resmen gasp ediyorlar akıl var mantık var hangi kimyasal ürün araç üzerinde 5 yıl etkili olacak. En baba koruma 1 yıldır sonrası malum..
Aman ole deme Eyup hocam. Simdi bu 5 yil soylemine inanip yaptiranlar tarafindan saldiriya ugrayabilirsin [emoji23]
Bu protect denilen şey bana hikaye geliyor biraz, ben servislerde bu.kadar detaylı uygulama yapacak kalifiye personel göremiyorum, bu tip işler detailing cilerin işi ve onlar bile adam gibi performans alabilmek için, 2 gün uğraşıyorlar.
Seramik kaplama cilanın kutusu 90tl ve 1kutu ile 10dan fazla aracı yapabiliyor. kimse alınmasın ama bu iş böyle.
Protec falan bilmem ama seramik kaplam iyi yapılır ise vyikamada dikkat edilirse uzun yillar gidebilir.Detailingturkey de gtechnic ve gyeon nasionel ve aklima gelmeyen birkac firma seramik kaplamasi yapiyorlar.Bunun kurlesme uygulama süresi 48 saati buluyor.gun içinde yapılan uygulamarda wax i sürüp parlatip veriyorlar.Ankarada izmirde istanbulda bu işi cok iyi yapan yerler var.oralarda yapılabilir.Servislerde hem bu konuda eğitimli personel olmadigini hemde uygulamanin yapilacak yer konusunda da sıkıntı olacagini düşünüyorum.Forumu 3 aydir takip ediyorum Konularin genelinide okumaya ozen gosteriyorum.Oradan cikardigim kendimce fikirlerim bunlar.
90 TL mi? Bulduğum en ucu ürün 400-500 civarındaydı. Bi'yanlışlık olmasın?
Eyüp bey merhaba:Ağzınız bal yesin,bende anlamıyorum bir kimyasalın 5 yıl açık ortamda iş görür olmasını.Ama millet inanıyor 700 tl+işçilik verip serviste yaptırıyorlar