0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biliyorum mahmut bey prorect i toyotanin seramik uygulamasi olduğunu.Serviste teshirde paketi vardi 2 sisede en fazla ikisi 50 ml dir.Anlatmak istediğim bu isi cok iyi yapanlar var .Aracın uygulama öncesi herturlu iyi hazirlanmasi ve ürünün kurlesme suresi falan derken 2 gun rahat sürer.Servislerde bence bu konuda egitimli donanii ugrasacak personel yok.verilen paraya da yazik günah.onun yerine iyi kalite tam boy kaput koruma yapılabilir
mümkün degil okadar kat korumaLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 10 mikron etkiliyor hoca..mumkun degil okadsr kat oluşturması.sallamis biraz.1650 tl cok para.bu is ile ilgenen detailing dükkanında yaptirin yaptiracaksaniz.1650 tl ye kendinize mukemmel bir çeyiz.olusturuesunuz.makineside dahilLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar seramik kaplamaların oluşturduğu film tabakası 1 mikronun dahi altındadır. Bu kalınlığın boya ölçüm aletleri ile ölçülmeside mümkün değildir. Seramik kaplamayı yaptırmanızı tavsiye ederim ama bu şekilde beklentileriniz varsa beklentilerinizi karşılamayacaktır. Bu işi yapmayı planlayan biri olarak tavsiyem size bu kalınlıkları iddaa edenlerden uzak durun .iPhone cihazımdan tapatalk ile gönderildi.
1 mikronun altında olduğu düşüncesi bana çok doğru değil gibi geldi bana 100 mikron 0,1 cm ediyor yada 1 mikron 0,001 cm dersek çok ince değilmi sizce...
Seramik, Toyota Protect vs hikayeden ibaret uygulamalar.GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi doğru ürün doğru şekilde uygulandığında faydası var . Benim araba çok iyi parlamasına rağmen gyeon primeq2 uyguladıktan sonra gören bu arabaya ne yaptın diyor . 2 sene sonra uygulamayı tekrarlamayı düşünüyorum .
Mahmut tabi ki de faydası var, fakat piyasa da ne olduğu bilinmeyen markaları millete seramik diye yediriyorlar, kasap uygulamalarda cabası, ben hiç bir seramik korumanın kuş pisligini, ağaç reçinesini, 1 ay boya da kalınca koruyabilecegini sanmıyorum, seramigin asıl amacı parlaklık değil koruma geliyor benim aklıma. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Unutmadan kuş pisliğinden kuş pisliğinede fark var. Burada pisleyen kuşun ogün ne ile beslendiğide vereceği zarara etki eder. iPhone cihazımdan tapatalk ile gönderildi.