0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fazla asidik şeyler yediyse vay halimize [emoji1] GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi işi şansa bırakmamak için en azından iyi bir wax uygulamak lazım .
Abi meg 205 i makine ile uygulamak lazım. Birde abi meg 205 silikonlu meg 205 yerine menzerna pf2500 daha iyi. Wax konusunda abi soft99 fuso güzel bunun üzerine 2-3 yıkamada bir bsd uygularsanız aracınız eskimez. iPhone cihazımdan tapatalk ile gönderildi.
Aydin abi elle uyguladıysan gecici olur.birde yaptiktan sonra yikamaya dikkat etmek lazim.buaralar detailing de menzerna favori fg 2500 3800 isini gorur gibi.hizli cilanin altina iyi bir wax daha iyi olur.Haddime degil ama Mahmut hocam ne derse onu dikkate al.Buvaralar seckin yok o nerdeLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Polisaj makinesiyle uyguladık zaten, yıkamacı da, fakat üzerinde ki dairesel çizikler hiç ama hiç fark etmedi. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi evet çok ince ama durum bu . 4 katta yapsalar 10 katta yapsalar iddaa etikleri kalınlığa ulaşamazlar . Zaten aracın üzerine boyadan daha sert kaplamayı kalın bir şekilde uygulamak boyanın zamanla çatlamasına da sebep olabilir. Şeffaf koruma filmleri olsa tamam diyeceğim ama seramik kaplamada böyle bir şey söz konusu değil . Bu ürünler ilk çıktığında bazı firmalar çakmak , bıçak ,ateş v.b gibi araçları kullanarak test yapıp aracı bunlardan koruduğunu da iddaa etti sonuç hepsi sahte çıktı . Abi size tavsiyem detailing işi yapan dürüst bir arkadaşa danışıp uygulamaya öyle karar vermeniz . Tek amacımın sizin yanılmamanız olduğunu bilmenizi isterim .
Abi doğru ürün doğru şekilde uygulandığında faydası var . Benim araba çok iyi parlamasına rağmen gyeon primeq2 uyguladıktan sonra gören bu arabaya ne yaptın diyor . 2 sene sonra uygulamayı tekrarlamayı düşünüyorum .
Teşekkür ederim dostane düşüncenizin farkındayım ama insan fıtratı gereği güvenmek ister içinden çıkamadım düşündükçe düşünüyorum gerçekten bi yerden sonra para değil arabamızı koruyalım diye iyisi olsun istiyorum. İlginize teşekkürler...Mesaj Birleştirildi: Haziran 22, 2016, 00:37:56fiyatlar nasıl acaba hiç bilginiz varmı son günlerde bu prtoect için ve araca bir gün yetiyormu...