0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki dış etkenlerden etkilenmiyor mu? yıkarken mıkarken çıkması çizilmesi renk solması falan? Sadece geri vites kısmı olsa yeterli aslında
Hahahah. Şu modu kapat abi çok etkilenmiş olabilirsin [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Kısmi kaplanırsa sökülme ihtimali var ama komple kaplanırsa kolay kolay bir şey olmaz abi
Gumruge takilan ve sonrasinda nasil oldugunu benim de anlamadigim gumrukten gecen drl de bugun geldi. Saticiya mesaj attim durumu anlattim.cevap bekliyorum. Arka sinyallere takmamak icin de kendimi zor tutuyorum
Arkaya olmaz bu. Arkaya bir önceki linkten verdiğim ürün olur diye düşünüyorum
Night Lord Gold color PY21W S25 BAU15S 1156 LED DRL Daytime Running Lights&Front Turn Signals all in onehttp://www.aliexpress.com/item/Night-Lord-Gold-color-20W-PY21W-led-S25-BAU15S-1156-150dgree-LED-DRL-Daytime-Running-Lights/32379320977.html(from AliExpress Android)Arkadaşlar bu bizim arkaya olur demi py21w
Ben olsam hiç ses etmezdim İki tane duy alınıp yapılır arkaya takılır
Elisa abla hediyem olsun dese keske Demezse de 20 dolar teklif edecegim.Bos yere masraf ediyorum Cin gumrugune takilmisti hocam.On ve arka ampuller ayni. sadece fisleri farkli. Uyar arka tarafa da buyuk ihtimalle
Beleş olduktan sonra her türlü uyrudurum ben onu oraya Mesaj Birleştirildi: Aralık 11, 2015, 13:03:05Gelmemiş gibi yap bana yolla Mesaj Birleştirildi: Aralık 11, 2015, 13:03:35Olmaz bu bize, iyi bak Neden olmaz diye sorma ama
Nasıl Olma abi sipariş vereceğim ona göre.?
Sorma dedim ama değil mi Cidden girecekmisin bu işe?
Arka sinyallere kucuk geldi. Bosluk var sallaniyor.
Fotoğraflarda bana aynı gibi gelmişti ama farklıymış demek ki. Kullanamayacağım anlaşılan.
Yav bu olayı her yerde söylüyorum, bu soket kısmı farklı olay duyun girdiği farklı olay. Bu kauçuk kısım aynk adamlar soketi değiştriyor sadece. Uymuyorsa uymuyor işte. Bu şekilde eğreti olmaz sağlamca girmesi lazım