0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi eğer öyle ise py21w alanlar hepsi memnun bu ampulün arka kismi sonuçta standarttır yani
Hay Allah'ım ya, orijinal ampul nasıl şekil olarak adam ampulün elektrik bağlantısını söylüyor ne bilsin senin nereye takacağını. İster evine tak ister arabanın farına tak, o kauçuğu adam standart yapmış onun gireceği yere takman lazım. Bu drl leri almadan önce habire ölçtün durdun ben de he tamam uyar deyip aldım. Sen neyi ölçtük sandın ki
Burak bakacak artık çözümüne, yada ölçeceğiz o arabanın ampul giren yerin çapını adamlar ellerinde varsa yapacaklar. Arka taraf olduğundan sıvı girmesi riski yok ama sallanır durursa sakat. Resimlere cepten bakabildim gördüğüm kadarıyla bütünüyle içeri giriyor ampul arkada kapatan geniş kısım bile ufak kalmış. Kesme biçme ile hallolur ama ya orjinal ampulün duyunu modifiye edeceğiz yada dışını sarmalayacağız aklıma başka bişi gelmedi
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1106599976030367&id=100000411261011Size böyle birşey daha çok yakışır
Talat yanlış anlama sadece değişik geldiği için paylaşmak istedim.Yoksa apaçilik aklımın ucundan bile geçmedi.Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Talat hocam ayni fotografi saticiya bende gondermistim Aha bak olmuyor kullanamayacagim, kucuk geldi. hediye et diye soylemistim. 20 dolar verebilir misin demis. 15 dolar teklif ettim. Cevap bekliyorum
Tamam apacilik vardır kabul ettim de bu adam apacilik ile teknolojiyi birleştirerek sıvamis da sıvamis [emoji23]