0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı haberlerini bakliyoruz... yardım sandığı açalım hemen...
Çok güzel olacağa benziyor Umut ağbi arka süspansiyonda yaylı sisteme dönülemezmiydi? restorasyon aşamasında yoksa orjinale sadıkmı kalmak istedin ? Makaslı arabada arka çok sert oluyor ağbimde 1978 mk2 eskort vardı arkada böbrek taşı dökülüyordu güzel ülkemin yollarında.
Ağbi sürekli lastik yakacağım diyorsun o zaman. bari çıkması çok olan bir jant ebadı kullanırsın herhalde haftasonu takar bitince atarsın
2004 de sanayide çalışırken yan dükkanda bir v8 pontiac toplanıyordu haftasonu bir tur atalım dedik arka caddede bizim yevmye benzine gitmişti 10 km bile gitmemişti. tadı çok fena oluyor aşk gibi bişey ya.
Umut Abin, tüpü taktırır artık
O kocaman motorlu arabaya bisiklet amartisörü mü taktın? Ercümentin bisikletinde de aynısı var Yavaş yavaş bitecek, sanırım senin tahmin ettiğinden erken olacak Umut hocam