vay be Umut abi! kıskandım valla :/
şaka bi yana merakla bekliyorum kolay gelsin.
Ne zaman bitiyor restorasyon?
Garaj kiminse bu kadar uzun sure arabayi orada tutmak icin fedakarlik gosteriyorlar herhalde.
Sene sonu yanlarız 2.viteste gibi geliyor ama bakalım hayırlısı:)))) Garaj kirasını bira olarak hallediyoruz arkadaşla:)))
vay be Umut abi! kıskandım valla :/
şaka bi yana merakla bekliyorum kolay gelsin.
Teşekkürler, ben de merakla bekliyorum:)))))
Ben de Oktay gibi merakla bekliyorum. Onceki araclarin gibi bunun da piril piril olacagi belli.
Ben de Oktay gibi merakla bekliyorum. Onceki araclarin gibi bunun da piril piril olacagi belli.
Pırıl pırıl ne kelime!!! En küçük vidasına, plaka lambasına kadar Amerikanyadan geldi parçalar. En son motor parçalarını da sipariş ettim, onları da gümrükçüyle çektirince parça stresim kalmıyor.
Dakika ve skor alalım müdürüm
Yemişim tüketimini.Tüketim ne Umut abi

6600 cc V8, 10.5:1 sıkıştırma, 1500-6500 rpm dereceli egzantrik, bilyalı iticiler, 1500-6500 rpm aluminyum manifold, bozuk rolanti, 750 cfm 4 boğazlı karbüratör, kısa oranlı 4 ileri spor şanzıman:))))))))))) Sence kaç civarı olur?? Ben 1.5 TL/km diye düşünüyorum...(Gazlamadan)
Dakika ve skor alalım müdürüm 

))))))Yav skor yok, Tokattayım...Hey onbeşliii onbeşliiiii Tokat yolları taşlııııı:)))))))))))))))))))
Tokattaki eviniz Grand Ballıca Otel:)))
Ben minumum 1,75 yakar diye hesap etmiştim.Hem o organizasyon olsunda canavar km'de 2,5 TL yaksın
Kasko kaça yapıyorlar bunun bitmiş haline Umut?
mustang mc1 e benziyor önden

) eminimki muhteşem olacak bittiğinde,

)
american başlı başına bi zevk,gurur,güç.dayım sağolsun americanın 9 farklı modeline bindim.64 mercury couger dan 73 elektra 225 den,55 chevrolet ine kadar
Bu arada arabanın altı boşaldı. Ufak tefek kaynak vs işleri yapılıyor. Altı tamamen pütür atılarak temizlenecek. Sonra sıfır alt takım parçaları takılacak. Heyecan ve zevk içindeyim
Umut Abi, sabırsızlıkla bekliyorum
Son gelişmeler:
Motor odası içi temizlik ve macunu yapıldı, bu hafta sonuna kadar astarı, mastiği, ve son kat boyası yapılacak.
Altı temizliği yapıldı, gemi boyası mı ne sürülüp siyah pütür atılacak. Bin yıl çürümez artık:))))
Renk konusunda ufak bir yere boya atıp son olarak sedef beyaza karar verdik. Temel beyaz ama güneşte bir açıdan sarımtırak, bir açıdan pembemtrak bir açıdan yeşil/patlıcan morumtrak, tam zenci işi yani

Güzel olacak güzel

Dün motor parçaları çekildi gümrükten, rektefiyeciyle anlaşıp motor blok kapak vs parçalarıyla beraber yeni gelenleri yolladık. Muhtemel yarın gelir tamirciye geri, haftaya kadar motor, şanzıman ve arka aks toplanır, haftaya kasa tamirciye gelince motor şanzıman ve aks konup, ön takım arka takım ve fren rekorları (Paslanmaz çelik olarak Amerikadan geldi, birkaç fren rekorcu deneyimim olduktan sonra ruh sağlığım için bu kararı verdim) vs vs takılacak.
Bu arada gelen yeni parçaları görmenizi isterdim, özellikle Supertrapp susturuculu egzoz çıkışları sanat eseri yemin ediyorum...Takılsa da ses duysak
Abi acayip heyecanlandım çok da sevindim çünkü makina bitmiş

abi herşey tamam da o nasıl bir boyadır yahu zenciler bile kıskanacak
Umut Abi, hakketen klasikte bir numarasın