0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hüseyin Bey, biliyorum pek bilimsel yaklaşım olmayacak ama benim bir araştırmacı gazeteci arkadaşım Goodyear EFG te karar kıldı bayağı bir uzun araştırma sonucu. Başka arkadaşa da aldırdı. 2si de çok memnun. 2 si de uzun yol yaptılar 2-3 kere. Şimdi ben de sizinle aynı boyutta lastik alacağım. Ve Goodyear EFG. Fiyat da 160 TL.Fikir olarak bulunsun aklınızın bir köşesinde.
Goodyear egp ile kac km yol yaptilar. Bana 4 lastigin dislerini gosteren fotograflarini atabilirmisiniz
Haftasonu görüşeceğim inşallah biriyle. Sizin lastik sorunu vardı galiba değil mi? Ön lastiği çekerim yollarım pazar aksilik olmazsa. 1-1,5 sene olmuştur alalı. Tahminim temiz 15.000 yapmıştır. Aracı dizel ve bol gezer. Ama sıkıntısı olduğunu sanmıyorum. Çünkü yeni sordum ne alayım diye. Hala EFG diyor bana. Öbür arkadaş ile de geçen hafta Çanakkaleye git gel yaptım istanbuldan. 1.200 km. o da 1 yıldır kullanıyor.
Imalatta birlestirme izi gibi dursada yakindan bakinca ici acilabiliyor
İlke sırt kısmında imalat aşamasında böyle bir ek yeri yok Ek yeri bu şekilde tek ve enine
Boyları neydi? Bazı boyda olup bazı boyda olmuyor olabilir.
Bu tip lastikteki yarılmalar ,bütün hepsinde olmaz bazen kış şartlarında kullanıldığında bazen üretici firmanın lastik kimyasını iyi ayarlayamaması bu nadir bir durum tabiki,genelde kullanıcı hatası .Goodyear efficient grip performance denemek istediğim lastik.
Ben bu tarz indirimlerde (iyi lastik ) öküzün altında buzağı ararım. Sanki defolu mal satıyorlar gibi.