0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de alacağım oradan yakında. banka kampanyası bekliyorum. kliksada 1 TL daha ucuz
Alper Bey tam da aradığım kisisiniz. Objektif olarak goodyeari kaç km kullandınız, kullandığınız sürede performansları nasıl dı?Continental kaç km kullandınız,yıpranma kaç km.de başladı, yıpranma sürüş performansını etkiledimi?Ve ikisini birbiriyle kıyaslayarak olursak hangi durumda hangisi daha iyi, hangisi zayıf kalıyor. Teşekkürler
Peki ikisini, konfor , ıslak kuru zemin yol tutuşu, fren mesafesi, viraj performansı ve yakıt olarak karsilastirir mısınız? Hangisini tercih etmeliyim , neden? Tesekkur ederim ilginiz için şimdiden.
Hepsiburada güvencesi var abi. Birşey bakarken önce oradan bakıyorum. 4 lastikte kargo parası 5 tl tutuyor bu lastikler bayilerde ne kadardır abi bilgin varmı ?
valla bayilerden aldığım fiyatlar: 205/55/16: Michelin 200 Birdgestone 190 Goodyear 180 Pirelli 170
Mustafa Alper Bey güle güle kullanın yeni lastiklerinizi . Deneyimlerinizi bizimle paylasirsaniz seviniriz her ne kadar daha erken olsa da.Burak Bey sizinde Goodyear memnuniyetiniz Goodyear hanesine bir artı daha ekletti bizim kafamizda Tabi birde tork olayı var Hakan Bey'in yazdığı gibi.