0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Barış Bey, o lastiğin ne dişi ne de sesi biter.
Barış Bey,yokohamanın sessiz modelleri de çıkmıştır.Hemen kapıyı kapatmayın.
Continental lastikler yüzünden bugün ilk defa muayeneden kaldım İçten aşınmaya ağır kusur yazdılar. Lastik sorunu mu yoksa rot sorunu mu bilmiyorum ama yeni lastik masrafı umduğumdan daha erken bir şekilde beni buldu
Geçmiş olsun Alper. Arkaların mı iç omuz aşınmış?
Evet, arkalara takmıştık, yoksa normalde önlerdi galiba kış değişimi öncesi. 2013 üretimi yepyeni de lastikler, tanesi 380 TL
Michelin ön lastiklerim içten ve ortadan resmen parçalanma eğiliminde. Yumuşak hamur lastik bir daha asla almam tavsiye de etmiyorum
evet evet, aynen öyle zaten. Genel olarak da dişler baya gitmiş, iki tanesinin içten daha da fazla gitmiş.Kışın Nokian d3 kullandım, böyle bir sorun gözlemlemedim.edit:ahaaynı sorunhttp://www.vwaudiforum.co.uk/forum/showthread.php/130935-continental-sport-contact-5-tyres
conti.. lastik bende kullanıyorum açıkça söylemek gerekirse bir daha almayacağım
Bunu sadece lastiğe bağlamamak lazım. Bu araçların torkları, ağırlığı, süspansiyon sistemi, kullanım şekli de çok önemli. 150Nm tork ile 350Nm aynı şekilde davranmayacaktır lastiğe.
Neden Murat Bey ? Taze Continental kullanıcısı olarak sebebini merak ettim.