Gönderen Konu: Ankara da dolu  (Okunma sayısı 8841 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: Ankara da dolu
« Yanıtla #60 : Mayıs 26, 2015, 22:05:16 »
Sacma sapan demek at gözlüğü demek dikdörtgen vs demek size kalmadı zeki bey. Oncelikle uslubunuza dikkat edin bende gördüğümü söylüyorum babamin araba 7/24 her tarafi açık otoparkta yatıyor hicbirsey olmamış.siz sirf keciorende gordunuz diye bu arabalarda genelleme yapamazsiniz. Kısmet doga olaylari denen kavramlar var. Sirf alinan volvonun bile takla atmış olması gibi olaylarda mevcut. Fanatiklik degil dogru olanı soylemenin pesindeyiz.  Okadar sikayetciyseniz binmeyin asya grubuna olsun bitsin. Silah zoruyla bindirmiyorlar sanırım diye düşünüyorum
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mayıs 26, 2015, 22:05:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mayıs 26, 2015, 22:08:04 »
Ogün bu tip dolular lokal olarak yağar. Sizin arabanın olduğu yere farklı büyüklükte yağmış olabilir. Eğer ki arkadaş gördüm diyorsa nesini tartışıyorsunuz ki. :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mayıs 26, 2015, 22:17:44 »
bmwlerin tavani daha yumuşak garajda annemin arkadaşinin ozel seri 320d si var  geçen yaz pasta cila yaparken tavani 2 parmagimla içine göçürmeyi başardim tabi elimi çekince geri atti disari, allahin takdiri bi yere çok yagar bi yere daha az başka bir yere hiç yağmaz veya başka bir yere daha büyük yağar  herkese geçmiş olsun, benim aracim camurlugunda 2 tane var hemde ön camurluk üst kisiminda kabutla çamurluk arasinin orada ve cekicle vurulmuş gibi en saglam yeride ora yan taraflari boş
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Mayıs 26, 2015, 22:19:13 »
Murat abi burda neyi gordugunu degil senin dedigin olayi ve bu durumun istisnai oldugunu anlatmaya çalışıyoruz zaten. Ama israrla konu asya arabalarina geliyor. Dolunun sabit bir buyuklukte yagmasi olasi degil zaten ve ayni yerde duran arabalarin bazilarinda hasara bazilarinda hicbirseye sıkıntı yaratmayabiliyor. Yere bile baktigimizda hep irili ufaklidir zaten. Bu doga olayindan bile arac kalitesine geliyorsak ve de saygisizliktan bahsediyorsak kimse kusura bakmasın
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Mayıs 26, 2015, 22:21:05 »
Youtubedan açın bakın 2013 ığdır dolusu. 30- 45 dakika ceviz büyüklüğünde yağdı. Iğdırda sadece porschenin kaporta eğilmedi hepsi eğildi. Mercedes bmw hepsi. Siz doğa olayını neden markalaştıyorsunuz. Kaporta hayat mı kurtarıyor? Bırakın bu işleri geçmiş olsun diyelim aramızda orjinal gibi yapacak yer varsa onu tavsiye edin. Nemrud kaleye kendini saklamış sivrisinek sebebi olmuş azrail canını almış. Bu işin almanı japonu olmaz. Afet mağdurlarına geçmiş olsun diyorum.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Mayıs 26, 2015, 22:35:24 »

Bu foto aynı gün arkadaşımın facebooktan ankara icin siddetli yağışın olduğu bölgede eline alıp çektiği foto. Sunun tastan farkı var mı? Zarar vermeyeceği araba var mı düştüğünde. Olay marka degil dogal afettir
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Mayıs 26, 2015, 22:38:08 »
Güzel kardeşim okuduğunu bir anlasan sana cevap verecemde yazsam yine anlamayacaksın  ben bahçemde yaşadığım yaklaşık 60 70 araçlık bir otoparktaki  olaydan bahsediyorum millet bana BMW mercedeste bile oluyor diyor nevar bunda diyor.60 70 tane araç içinde aynı parkta sadece asya grubu araçların hasar görmesinde bir anormallik yok mu?
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Mayıs 26, 2015, 22:42:16 »
tekrar ediyorum bmw lerin tavanlari daha yumuşak,mtc nin forumda reklami var açin bakin hangi araçlari yapmişlar dolu gocugu için en son baktigimda  tavani berbat durumda golf vardi
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Mayıs 26, 2015, 22:44:20 »
Cevabını milletde vermiş üstteki fotoda yeterli. Nasılsa anlamicam baska cevaba gerek yok. Teşekkürler
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Mayıs 26, 2015, 22:51:11 »
Ülkemiz bu yüzden gelişmiyor sorgulamaya kapalıyız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Mayıs 26, 2015, 22:54:29 »
Dolu lokal olarak farklı hızlarda ve büyüklüklerde olabilir ve her araca hasar verebilir. Doludan alınan hasara göre o aracın kaportası daha iyi veya kötü diyemeyiz.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Mayıs 26, 2015, 22:59:11 »
Ülkemiz bu yüzden gelişmiyor sorgulamaya kapalıyız.
Konuyu dağıtmıcam o yuzden cevap vermicem. O buyuklukte bir taşı kafanıza atsak aynı hızda nolur acaba? Sorgulanabilir bence
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Mayıs 26, 2015, 23:26:13 »
''O büyüklükteki bir taşı kafama atsan aynı hızda olabilir mi''bu demek Allah aşkına :)Lütfen komik olmayın kurduğunuz cümlenin hiç bir mantıklı açıklaması yok beni niye anlamadığını şimdi daha net anladım.Bahçemde yaşadığım olayı anlatıyorum nerelere getirdiniz helal olsun bu kadar olmaz yani kimi kalite diyor kimi Mercedes bmv diyor kimi sat diyor.

Şunu anlamayan varsa lütfen söylesin;yaklaşık 500 metrekare bir açık otoparkta 60 70 tane araç her markadan var asya grup araçlar diğerlerinden daha fazla hasar aldı 500 metrekare içinde bu dolu bu marka araçları seçtimi bu marka araçların bulunduğu 5 metrekarelik alana yoğun düşti yanındaki 5 metrekareye düşmedi mi.Bu kadar küçük bi alanda yoğunluk farkı olabilir mi.Çok şiddetli yağmış olabilir bütün arabalar bir bölgede zarar görebilir ama 500 metrekarelik bir alanda bu fark olabilir mi.Hala beni yanlış anlamakta direnen varsa dilerim ki şans kendilerine güler ve bizzat yaşayarak test eder.Yani panik halinde yazdığım bir mesajı amigolaşıp saptırmanın bir anlamı yok.Hala ne demek istetiği mi anlatamadıysam özür dilerim  inannın bu bnm suçum değil ders verdiğim öğrenci kitlesinden kaynaklanmaktadır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Mayıs 26, 2015, 23:31:50 »
Kafama atsam değil kafaniza atsak aynı hızda demiştim:) haklısınız iste diyorum ya satın asyalarınızı 3000tl altına alacak arkadaşım gercekten var hemen alalım biz. Tabi dolu dışında kusuru yoksa :) daha iyisini alın sizde. Baskada birsey demicem gelismeye kapalıyım fanatigim isim gücüm toyota benim :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Mayıs 26, 2015, 23:48:53 »
Kafama atsam değil kafaniza atsak aynı hızda demiştim:) haklısınız iste diyorum ya satın asyalarınızı 3000tl altına alacak arkadaşım gercekten var hemen alalım biz. Tabi dolu dışında kusuru yoksa :) daha iyisini alın sizde. Baskada birsey demicem gelismeye kapalıyım fanatigim isim gücüm toyota benim :)

Benim arabamda sıkıntı yok kardeşim doluda zarar vermedi kapalıdaydı  ama dişinden tırnağından artırıp araba alan geçinmenin ne demek olduğunu bilen komşılarımın araçlarında sıkıntı var ve onların çaresizliği benim de canımı yaktı.Ama şunu unutma sırf şu yukardaki cümlen yüzünden inan birgün onları sende anlayacaksın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Mayıs 26, 2015, 23:58:09 »
Fazla uzatmaya gerek yok arkadaşlar, dolu olayı zaman zaman başımıza gelmekte ve araçlara hasar vermekte. Hangi araca nasıl zarar verdiğinden ziyade çözüm yollarını tartışırsak daha iyi olur.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #76 : Mayıs 27, 2015, 00:05:19 »
Fazla uzatmaya gerek yok arkadaşlar, dolu olayı zaman zaman başımıza gelmekte ve araçlara hasar vermekte. Hangi araca nasıl zarar verdiğinden ziyade çözüm yollarını tartışırsak daha iyi olur.
Abi bunu fırsat bilen sanayi ustalarina para kaptirmadan acele etmeden araştırarak gerekirse bir sure bekleyerek iyi bir ustaya makul fiyatlara boyaya gerek kalmadan cektirerek duzelttirecez. Ben mercedes icin 600tl fiyat aldim 1gun surer dedi ama sıfırdan farksız olur dedi.bayaga araştırdım ankarada ve adamı cok ovuyorlar herkes ona yönlendirdi.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Mayıs 27, 2015, 00:08:40 »
 zeki bey,  burda avrupa grubu üstün olsa ne çıkacak elimizdekileri satıp lüx otomobil mi alalım. Afette dolu göcertmese de zaten o arabalara binemeyiz. Biz bmw ve mercedes ww grubuna doludan muhafaza olsun diye mi binelim  5 para etmez toyotanın kaportasıysa kriterimiz dolu değil. 48.500 e aldığınız accord dolu yağsa göçer mi diye niye düşünmediniz? Niye bu kadar para verdiniz kaportasız accorda?
Devlette öğretmenseniz söyleyim, 
Lüx almana binmek kolay değildir. Servis bakımları 800 tlden başlar 8000tlye kadar çıkar ve bir öğretmenin maaşı 2.900dür. Biz de biliyoruz araba olsa nolacak binemedikten sonra. Lüxe uzun süre binemezsiniz. Hemen elimizden çıkartmanız lazım. Allahın afeti satın accordu o lüx arabalardan alın. Sonra o anlama özürlüsü öğrencileriniz kaportası göçmeyrn arabanızı boydan boya çizsin. Canı sıkılır intikam alır. Öğretmeninmizin parası çok. bu ülkenin bi gerçeği dolu değil. Dünya kadar gerçeği var .2000tlye dolu izide yapılır. Dahada yazmayacam kafanıza dolu düşsse TOYOTADAN ve japondan değil Allahdan bilin yeter.

1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #78 : Mayıs 27, 2015, 00:15:17 »
Autoking le komşular toplu şekilde görüşmüşler epey bir indirim yapmışlar gücü olan kaskoyu deldirmek istemiyor zarar gören varsa gruba dahil olabilirler.Sanayide herkes bu işi yaparım diyormuş.İnsanların başına gelen olayları fırsat bilip onların zor durumundan istifade etmeye çalışan 3 5 kar peşinde koşan şeref yoksunu insanlardan Allah hepimizi korusun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Mayıs 27, 2015, 00:19:45 »
Autoking arabaya boya surmicem dese para verseler gitmem magduru cok fazla. Ve lokal boyayi yanlis yapıp komple boyadiklari parca sayisida bir hayli fazla.dortnal oto bir yere yonlendirdi beni arastirdim ve gercekten referansi iyi bir adam. Gerekirse biraz daha fazla verilir yaptırılır derim. Ne de olsa aldigimiz arabalar butcemizin aynası en iyisini yaptırmak hepimizin hakki. Sadece fiyat dusunulmemeli fiyat kalite ikiligi sağlanmalı
2002 corolla sol vvt-i