Gönderen Konu: Ankara da dolu  (Okunma sayısı 8837 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
Ynt: Ankara da dolu
« Yanıtla #80 : Mayıs 27, 2015, 00:23:48 »
zeki bey,  burda avrupa grubu üstün olsa ne çıkacak elimizdekileri satıp lüx otomobil mi alalım. Afette dolu göcertmese de zaten o arabalara binemeyiz. Biz bmw ve mercedes ww grubuna doludan muhafaza olsun diye mi binelim  5 para etmez toyotanın kaportasıysa kriterimiz dolu değil. 48.500 e aldığınız accord dolu yağsa göçer mi diye niye düşünmediniz? Niye bu kadar para verdiniz kaportasız accorda?
Devlette öğretmenseniz söyleyim, 
Lüx almana binmek kolay değildir. Servis bakımları 800 tlden başlar 8000tlye kadar çıkar ve bir öğretmenin maaşı 2.900dür. Biz de biliyoruz araba olsa nolacak binemedikten sonra. Lüxe uzun süre binemezsiniz. Hemen elimizden çıkartmanız lazım. Allahın afeti satın accordu o lüx arabalardan alın. Sonra o anlama özürlüsü öğrencileriniz kaportası göçmeyrn arabanızı boydan boya çizsin. Canı sıkılır intikam alır. Öğretmeninmizin parası çok. bu ülkenin bi gerçeği dolu değil. Dünya kadar gerçeği var .2000tlye dolu izide yapılır. Dahada yazmayacam kafanıza dolu düşsse TOYOTADAN ve japondan değil Allahdan bilin yeter.

devlette öğretmen değilim özel okulda da öğretmen değilim ders verdiğim öğrenciler de özürlü değil araba çizecek cinsten değiller.48500 e bu araçtan bulabilcğimi bilsem birde babama alırım.70 den aşağı zor.Benim anlatığım olaydan Toyota honda almayın derhal saıp beş para etmez bu arbalar yorumu çıktığını sanmıyorum.Bu araçları alan arkadaşlarım komşularımda tıpki sizin gibi benim gibi düşünerek türkiye şartlarını göz önüne alarak bu araçları aldılar.Ben size yaşadığım şahit olduğum bir olayı anlatıyorum yaşanmış bir gerçeğianlatıyorum ki herkes mümkünse böyle bir dolu ihtimalinde önlem alsın.Bir bölgeye çok şiddetli bir dolu yağar bütün arabalar perişan olabilir.Allah tan gelene yapacak hiç bir şey yoktur yağmur yağarken korunmaz ıslanırsanız Allah tan geldi demeye hakkımız yok Allah akıl vermiş fikir vermiş
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Mayıs 27, 2015, 00:23:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Mayıs 27, 2015, 09:01:07 »
 Anadol'u olanlar rahattır herhalde şimdi. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İskender ERSÖZ
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '12
  • 49 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Mayıs 27, 2015, 09:22:44 »
Autoking'e bulaşmayın derim.Şaşmazda yukarıda bahsettiğim ustaya gidin.Orjinali gibi yapar.Hiç belli olmaz.Benim iki göçük tamirini  yaptı.(Dolu değil)
Ama şu an çok sıra olduğunu söylüyorlar.Biraz sabredin.

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 40800
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Mayıs 27, 2015, 10:14:06 »
Arkadaşlar konuyu uzatmaya gerek yok Zeki bey in demek istediği asya gurubunu kaporta olarak mukavemetinin Alman araçlara nazaran zayıf olması bu zaten ezelden beri bilinen bir şeydir değişmez gerçektir .Alman araçları sağlamlığa  güvenliğe önem verir içine binince tankın içinde sanarsınız. Honda , Toyota gibi markalar sorunsuzluk üzerine yapılmıştır sanayi yolunu unutursunuz fakat kaporta olarak zayıftırlar sac kalınlığı diğer alman gurubuna göre incedir .Şöyle örnek vereyim komşumun e200 Mercedes i var araçlarımız yan yana çekik durumda dolu hasarından sonra baktık benim aracımda hafif izler varı yer yer büyük izlerde var ama tek tük ama onun aracında iz göremedim dedim abi işte Mercedes farkı bu olsa gerek diye oda dedi. Zaten otobüste giderken tepeden bakınca hangi gurubun daha fazla zarar gördüğünü anlamamak zor değil. Doğal afet bu yapacak bir şey yok ya böyle bineceğiz ya yaptıracağız yada yol vereceğiz ama ben aracımı böyle görmeye dayanamam hem de bu kadar severek sorunsuzca bindiğim aracıma bakalım ileriki günlerde karar vereceğim
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

2016  - Corolla Multi Drive S - Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.4 vvt-i/ 1.6 comfort/ 1.6 advance... Corolla..
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '14
  • 4 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Mayıs 27, 2015, 11:16:08 »
Arkadaşlar konuyu uzatmaya gerek yok Zeki bey in demek istediği asya gurubunu kaporta olarak mukavemetinin Alman araçlara nazaran zayıf olması bu zaten ezelden beri bilinen bir şeydir değişmez gerçektir .Alman araçları sağlamlığa  güvenliğe önem verir içine binince tankın içinde sanarsınız. Honda , Toyota gibi markalar sorunsuzluk üzerine yapılmıştır sanayi yolunu unutursunuz fakat kaporta olarak zayıftırlar sac kalınlığı diğer alman gurubuna göre incedir .Şöyle örnek vereyim komşumun e200 Mercedes i var araçlarımız yan yana çekik durumda dolu hasarından sonra baktık benim aracımda hafif izler varı yer yer büyük izlerde var ama tek tük ama onun aracında iz göremedim dedim abi işte Mercedes farkı bu olsa gerek diye oda dedi. Zaten otobüste giderken tepeden bakınca hangi gurubun daha fazla zarar gördüğünü anlamamak zor değil. Doğal afet bu yapacak bir şey yok ya böyle bineceğiz ya yaptıracağız yada yol vereceğiz ama ben aracımı böyle görmeye dayanamam hem de bu kadar severek sorunsuzca bindiğim aracıma bakalım ileriki günlerde karar vereceğim
@YÜCEL AYDOGAN (13179) , hocam Alman araçlarına binildiğinde tanka bindiğinizi zannedersiniz dediğiniz; Mercedes, BMW ve audinin a6 ve üzeri gibi serilerden bahsediyorsunuz değil mi? Merak ettiğim için soruyorum. (jetta, passat, astra, focus, golf, insignia, mondeo) gibi araçlardan bahsediyorsanız, bu araçlara da bindiğiniz de tank havası veya müthiş bir konfor mu sunuyor? Acaba ben mi dikkat etmiyorum diye merak ettim. Keza (mazda 6, Accord, Corolla, Avensis, Camry, elentra, legacy, cee'd) bu tip araçlarla ben aralarında (model bazında değişkenlik tabiki var passat'la corollayı karşılaştıramayız) çok bir konfor farkı hissetmedim. Sizce çok mu farklı?
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '17
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Mayıs 27, 2015, 11:22:39 »
Murat bey bende hem Jetta hem Corolla var.Jetta 2010 model,corolla 2008 model jetta 120.000km'de.Corollada 120.000km'de.Bir çok alman aracı kullandım,bahsedilen his aşağı yukarı doğru bundaki etkenler o kadar fazla ki alman araçları biraz sıkı hissettiriyor japonlar aksine gevşek hissettiriyor.Bu hisler araçların fren performanslarından tutunda rüzgar dirençlerinden direksiyon tepkilerinden koltuk pozisyonlarından iç aksaamlarındaki trim parçalarının bağlantı noktalarından dolayı oluşuyor.Mesela şuanda bende astrada var corollada birleşim yerleri birbirine geçme plastikken astrada hepsi vidalı doğal olarak daha tok,daha sağlam,daha yekpare hissettiriyor.
Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Mayıs 27, 2015, 15:39:32 »
konu dagilmiş
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE