0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Seçkin ÜNLÜSOY (10786) un aracı malesef kötü duruma gelmiş
Vallahi kızmamak sinirlenmemek elde değil yanımızda citroen fulence ford focus fiesta opel hiç bir sıkıntı yok bizim asya arabaları dağıldı resmen.
Bu doğru değil, benim eski Vectra dahil birçok Peugeot, Opel ve diğer marka araçlarda da dolu hasarı oldu ve oluyor. Betondan yapılmadığı sürece de olur zaten.
Geçmiş olsun. Dün bir ustayla konuştum boyasız göçük düzeltenler mantar gibi çoğaldı dedi. 1 günlük iş için araba 4 gün atölyede kalıyor. Kimisi boya yapıyor müşteri boyasız göçük düzeldi sanıyor dedi şaşırdım. Cam tavan. 25000 tl iken 2 bine onarım yapıyorlar Ayıp.
Abi göçük basina ne kadar ucret aliyormus kendisi?
Benim usta maslakta şaşeci Daha çok iki büklüm araçları düzeltiyor
Bende maslaga gidecegim bakim icin abi bir ugrarim orayada
Valla antepe yağdığında çok.büyüktü.Ne toyota si ne.mercedesini dinliyor.Ben bmw 5.25 inde e 250 ninde delik.deşik olduğunu gördüm.sanki eline çekiç le her tarafı ezmis biri.Toyota moyota ford reno dinlemiyor.Hele bir.kia vardı arka cam patlak stoplar paramparça.idi böyle bir doluda kaporta.yapacak birşey yok.ALLAH tan gelen yapacak birşey yok.Çok geçmiş olsun
Peki bu dolu hasarlı civiclerden birini almamak için neye dikkat etmeli, kayıtlarda görünüyor mu ?