0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Murat Sengun (34952) Bu ses balatalardan geliyor, meşhur ses. Uzun yolda yapıyor benim araçta da var. Burada da epey tartışıldı, balatalara hava kanalı açılmak suretiyle hallediyor servis.
@Aytaç Hut (27127) , @Hakan KIROĞLU (9222) teşekkür ederim cevaplarınız için. Cuma günü bakım için servise gideceğim. Aytaç Bey sizin aracınızda ses kesildi mi? Birde hava kanalı açmanın mantığı nedir?
Ciddi olamazsınız , bu ses ile araba mı kullanıyorsunuz Aytaç Hocam
Allah beterinden saklasın ama gerçekten sinir bozucu bir durum, umarım servis sorunu çözebilir, oradan olduğunu anlar...
yeni corollanın kronik sorunu
@Aytaç Hut (27127), cuma günü 10.000 km bakımı için randevu almıştım, bakalım hayırlısı. Kaş yapalım derken göz çıkartmasınlar da...
Sıkıntı olmaz, siz durumu anlatın, sesi de gerekirse dinletin. Servislerin bu durumdan haberi var, çünkü çok sayıda şikayet gitti.
Bu ses bende de vardı. Frene basınca kesiliyordu. Akabinde hemen devam. Balata degisimi yaptılar serviste kanal açarak. 300 km sonra tekrar geldi. Düşük hizlarda da oluyor ama duymak zor. Isınma etken olabilir. Ben sattim bu yüzden.
Azaldı artık ama kullanıyordum, uzun yolu az yaptığım için zaten ses gelmiyordu, teybi açıyordum sorun kalmıyordu. Balatalar yendikçe ses kesilecek diye tahmin ediyorum o yüzden servise gitmedim bu iş için.